Elektrikli Küçük Ev Aletleri Deneyimlerim

Katze

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
2.855
597
Merhaba herkese 2,5 aylık evliyim. Çeyizimi evlenmeden çok önce tamamladım ama küçük ev aletlerimi en sona bırakmıştım. Onları da evlenmeden birkaç ay önce çok araştırıp aldım, deneyimlerimi yeni evleneceklerle paylaşmak istedim, fikir olsun. Ben aldığım fiyatları yazdım, yükselmiş olabilir malum dolar arttı. Hepimize mutluluklar :KK37:

+Caydanlik_BUYUK_TESLIM.jpg

Bu çay makinem:KK200::KK200: Yengecim hediye olarak aldı. Arçelik gurme serisinden. Kendi kendine çay demliyor, demini hafif, normal, sert olarak seçebiliyorsunuz. Yine miktarını da belirliyorsunuz. En önemli özelliği saat ayarı. Akşamdan çayı ve suyunu koyuyorum, saatini ayarlıyorum ve sabah çayım hazır :KK23: Benim gibi uykucular için bire bir:oops: Fiyat: 330 TL

28292_6037479_8938741100_LO1_20150107_165938_large.jpg

Bu da yine çok araştırıp aldığım Arçelik tost makinem. Önce korkaz alıyordum ama ekstra waffle makinesi almak istemediğimden waffle plakalı bu tost makinesini aldım. Çok da memnunum, waffle ı harika yaptı. Tost da hemen pişiyor. Biraz küçük bir kerede çok fazla tost yapmıyor ama çok yer kaplamıyor bu açıdan ideal...:nazar: Fiyat:230 TL

FB,12601,97,beko-2113-tekli-mini-keyf-turk-kave-makinesi.jpg

Bu da canım kahve makinem:KK200::KK200: Elektrikli cezve almaktan son anda vazgeçmiştim, iyiki de bunu almışım 3 dkda köpüklü kahvelerim hazır:KK51: Fiyat: 150 TL . Bilirsiniz ikili hazneli olanları da var fiyat ve yer kaplama açısından bunu tercih ettim.

devam edicem...

Son düzenleme:
fakir versa blender-700x700.jpg

Bu da fritözüm. Yağsız olanlar haşlama gibi pişiriyor demiilerdi ama onlardan almadığıma biraz pişman oldum açıkcası. Tavada pişirmekten pek farkı olmadı. Mutfağım küçük o yüzden çok kullanışlı olmadı benim için... Fiyatı: 100 TL

HR1858_50-IMS-tr_TR.png

Katı meyve sıkacağımız. Çok parçaları var ve büyük. Ama çok güzel meyve sıkıyor.

fakir versa blender-700x700 (1).jpg

Bu da çeyizime en son aldığım küçük ev aleti. Yine çok araştırdım tefal ve braun arasında kalmıştım. Fakir aldım. 1000 w gücünde. Memnunum. Tavsiye ederim.

Güzel bi konu olmuş. Ancak çay makinesinin fiyatı arçelik in sitesinde 499 tl olarak yer alıyor.

Güzel bi konu olmuş. Ancak çay makinesinin fiyatı arçelik in sitesinde 499 tl olarak yer alıyor.
Bayilerde daha uygun oluyor. Bayiden bayiye bile degisiyor fiyat iyi arastirmak lazim. Bi de ben alali 5-6 ay oldu fiyat artmis olabilir dolar yukseldigi icin. Yine de liste fiyatlarini dikkate almayin indirim yapiyolar.

Blender ın fiyuatını eklemeyi unutmuşum. İnternetten aldım Fiyat: 130 TL

harika bir konu benim gibi çeyiz hazırlığı yapanlar için gerçekten çok önemli, tavsiyelerini merakla bekliyor olacağım özellikle çay makinasına bayıldım canım ya:KK54::KK54::KK54:

süper bi konu oldu. Teşekkür ederiz :) Türk kahve makinasını bende çeyizime aldım ve dayanamadım kullanıyorum:KK36::KK36: kesinlikle çok güzel :KK9:

harika bir konu benim gibi çeyiz hazırlığı yapanlar için gerçekten çok önemli, tavsiyelerini merakla bekliyor olacağım özellikle çay makinasına bayıldım canım ya:KK54::KK54::KK54:

süper bi konu oldu. Teşekkür ederiz :) Türk kahve makinasını bende çeyizime aldım ve dayanamadım kullanıyorum:KK36::KK36: kesinlikle çok güzel :KK9:
Rica ederim kızlar. Ben de çok araştırdım çok kararsızlıklar yaşadım sizi anlıyorum. Mesela korkmazın pembe üçlü setini alıcaktım çaycı-tost ve elektrikli cezve. Son anda vazgeçtim rengine değil işlevine bakmak lazım çaycımdan çok memnunum. Hem sabahları çayım hazır hem kahvaltı yaparken kendi kendine demliyo çok kullanışlı ve çayı da çok güzel oluyo. Soracağınız bir şey olursa yardımcı olurum

mr-chef-quadro-blender-seti-z.jpg

Blender ımı yanlış koymuşum :KK70: Fakir-versa. Çift uçlu mikser aldım ayrıyetten mikser almayayım diye. Braun tercih etmeme sebebim mikser telleri çok ince her an kırılacak gibiydi. Tefalin de haznesi çok küçüktü.

800007551-1-fakir_darky_dik_elektrikli_supurge.jpg

Bu da mutfaktaki en büyük yardımcım. Mutfağı hemen hemen her gün veya iki günde bir yemekten sonra süpürüyorum iki günde bir de viledalıyorum, hafta sonları da elimle siliyorum. Yemek kırıntıları kalmamasına çok dikkat ediyorum. Her dakika da büyük süpürgeyi mutfağa taşımak dert. O yüzden mutlaka dik süpürgeniz olmasını tavsiye ederim. Kaynımın bize ev hediyesiydi. Fiyatı 130 TL civarlarında olması lazım. Çok memnunum :KK200:

çok güzel bir konu olmuş teşekkürler canım. kahve, çay makinelerini özellikle çok beğendim. ben de düğüne yakın elektirikli aletlerimi almayı düşünüyorum. gerçekten fikir oldular. ayaklı süpürgenden memnun musun canım? kuzenim arzum'un buna benzeyen bir modelini almış inanılmaz gürültülü. sanki evde sanayi tipi makine çalışıyor gibi. annem fantom kullanıyor, sessiz ve çekiş gücü süper. bu nasıl?

ayrıca çamaşır mak, bulaşık mak ve diğerleriyle ilgili deneyimlerini de merakla bekliyorum:KK52:

Vallahi bu konuya bayıldım :)) genel olarak çok kullanışlı şeyler almışsın güzel günlerde kullan canım, ben tost makinesini, fritözü ve katı meyve sıkacagını almazdım ama mutfak için mini süpürge şart bencede:) alışkanlıklara bağlı aldıklarımızda değişiyor, paylaşımın için teşekkürederizz :KK9::KK200:

çok güzel bir konu olmuş teşekkürler canım. kahve, çay makinelerini özellikle çok beğendim. ben de düğüne yakın elektirikli aletlerimi almayı düşünüyorum. gerçekten fikir oldular. ayaklı süpürgenden memnun musun canım? kuzenim arzum'un buna benzeyen bir modelini almış inanılmaz gürültülü. sanki evde sanayi tipi makine çalışıyor gibi. annem fantom kullanıyor, sessiz ve çekiş gücü süper. bu nasıl?

ayrıca çamaşır mak, bulaşık mak ve diğerleriyle ilgili deneyimlerini de merakla bekliyorum:KK52:

Rica ederim. Çok memnunum canım özellikle başlığının üçgen şeklinde olması çok kullanışlı. Çok da gürültülü bi sesi yok. Tavsiye ederim. Tamam beyaz eşyalarımı da koyayım :KK25:

Vallahi bu konuya bayıldım :)) genel olarak çok kullanışlı şeyler almışsın güzel günlerde kullan canım, ben tost makinesini, fritözü ve katı meyve sıkacagını almazdım ama mutfak için mini süpürge şart bencede:) alışkanlıklara bağlı aldıklarımızda değişiyor, paylaşımın için teşekkürederizz :KK9::KK200:

rica ederim:KK25:

arcelik-9541-hi-dg-z.jpg

Fırınlı ocağım Arçelik 9541. 1 gözü WOK. Demir döküm ocak. Çok memnunum, tavsiye ederim :KK55:

28321_6037479_7699810142_LO1_20150112_141456_large.jpg
Arçelik 6243 bulaşık makinem. Bulaşık makinesi alırken alt tabanının çelik olmasına dikkat etmenizi öneririm. Plastikler koku yapıyormuş. bi de ben 1/2 program olmasına dikkat ettim. Çünkü 2 kişi dolduramıyoruz makineyi ertesi güne kalınca da bulaşıklar kokuyo. Tek sepete doldurup yıkamak açısından yarım sepet programlı tercih edebilirsiniz ama çok da elzem değil.

115010532-1-indesit_taan_6_fnf_dnx_tk_buzdolabi.jpg

Bekarken sıfır aldığım evlenince kullanmaya devam ettiğim buzdolabım İndesit marka. 6 ay sonra sorun çıkardı su akıtmaya başladı üstten. Üç kere servis geldi sonunda soğutucu kısmına ek rezidans eklediler. Şu an iyi. Ama bu sorunlarından dolayı memnun kalmadım bir daha beyaz eşyada İndesit tercih etmem. Ayrıca daha geniş bi buzdolabı almanızı tavsiye ederim. 1200 TL ye almıştım şu an baktım 1400 TL

canım eline sağlık valla en faydalı paylaşımlardan birini de sen yaptın bana göre burda çeyizlerini paylaşan arkadaşlar hevesle paylaşıyorlar tabiki ama benim için senin gibi paylaşım ve soru cevap olarak konu açanlar daha mutlu edici, hepsini güzel günlerde kullan inşallah:)
öncelikle beyaz eşya için bulaşık makinasında hiç aklıma gelmeyen iki noktayı sorucam biz hep enerji sınıfına tüketim ltsine ses desibeline iç hacmine bakıyorduk birde üstte sepeti olsun mu yoksa standrt sepeti mi olsun diye bakıyorduk açıkçası senin dediğin alt kısmının plastik olmaması kısmı bana kalsa hiç aklıma gelmezdi bu özellikte fiyat fark ediyordur ama birde çok önemli bir özellik mi acaba bu?birde 1/2 program nasıl oluyor onu anlamadım yani makine boş olsa yıkıyor ama tasarruflu mu yıkıyor öyle bir şey mi?
birde katı meyve sıkacağının fiyatını yazarsan memnun olurum

canım eline sağlık valla en faydalı paylaşımlardan birini de sen yaptın bana göre burda çeyizlerini paylaşan arkadaşlar hevesle paylaşıyorlar tabiki ama benim için senin gibi paylaşım ve soru cevap olarak konu açanlar daha mutlu edici, hepsini güzel günlerde kullan inşallah:)
öncelikle beyaz eşya için bulaşık makinasında hiç aklıma gelmeyen iki noktayı sorucam biz hep enerji sınıfına tüketim ltsine ses desibeline iç hacmine bakıyorduk birde üstte sepeti olsun mu yoksa standrt sepeti mi olsun diye bakıyorduk açıkçası senin dediğin alt kısmının plastik olmaması kısmı bana kalsa hiç aklıma gelmezdi bu özellikte fiyat fark ediyordur ama birde çok önemli bir özellik mi acaba bu?birde 1/2 program nasıl oluyor onu anlamadım yani makine boş olsa yıkıyor ama tasarruflu mu yıkıyor öyle bir şey mi?
birde katı meyve sıkacağının fiyatını yazarsan memnun olurum
konu sahibi arkadasımız daha detaylı cevaplar ama görmüşken yazayım, 1/2 kısa program demek ve çok onemli bişi bana görede :) alt kısmının plastik olmasıda gerçekten koku yapıyor diyolar

konu sahibi arkadasımız daha detaylı cevaplar ama görmüşken yazayım, 1/2 kısa program demek ve çok onemli bişi bana görede :) alt kısmının plastik olmasıda gerçekten koku yapıyor diyolar
peki bu kısa program özelliğinin olupolmadığını nerden öğrenebilirim makinaların üstündeki büyük kağıtta bubilgi yazmıyor çünkü

X