• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli epilasyon yaptiran varmi?

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
408
İstanbul
Kizlar bir akrabam yaptiriyor inanilmaz koltukalti 2 seansta bitmis bacaklarinin bir kismida sizden yaptiran varmi???? bu yontem turkiyede varmi varsa fiyati nedir??burda dakikasi 2 euro uzun surerse seanslar baya pahali oluyor :((

ben yaptırıyorum türkiyede var orada ne kadar pahalıymış dk sı burada dakıkası ortalama 1 tl

iğneli epilasyon başlıklarına göz atın ;)
2 seansta bitebilir inanırım. ama gerçekten iyi dirence sahip olmak lazım çünkü ilk başta dayansanız bile vakit geçtikçe daha bir acır gibi oluyor. hele bölge büyüse bilemiyorum valla :D

yok canım iğneli yapmaz ama lazeri bilemıyorum iğneli 130yıldır kullanılıyo böle bı bulguya ranstlanmamış

yaptiranlarin hepsi memnun ..ama ilerde cilt kanseri falan olmayiz dimi kizlar???

kıl kadar ince bir metali kıl köküne sokup belli bir miktar akım verilip kesiliyor. şayet kanserden çekiniyorsanız hiç yemek yemeyin çünkü yediklerimiz zaten fazlasıyla kanserojen madde içeriyor ;)

valla bu devirde kanser yapmayan sey yok dolayisiyla insan su icmeye korkar oldu....onun icin temkinli davranmakta yarar var...

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

aci oluyormus baya dogrumu peki??emla krem surmezsen dayanamazsin diyorlar...

bu kişiden kişiye değişiyor.genellikle dayanılıyor..çoğunlukla hasta stresli çok acıyacak diye korka korka yatıyor ama işleme başladığımda yaptınız mı bu kadar mı diye tepki veriyor.yani büyütülecek birşey yok.çok acısa uzun saatler kimse dayanamaz..çoğu insan kaşını aldırırken daha çok acı hiissettiğini söylüyor..emla etkili olmaz.boşa para vermeyin.neden?çünkü emla sadece deri yüzeyini uyuşturur.siz zaten iğne girerken girdiğini hissetmiyorsunuz ki bu doğru epilasyondur.iğnenin girdiğini hissetmeniz kıl kanalına girilemediğinin göstergesidir zaten.sadece kıl köküne akımın verildiğini hissedersiniz bu da çok acıtan birşey değil kısa bir süre sonra o bölge uyuşur zaten.korkmayın bir deneyin siz de büyütüldüğü kadar olmadığını göreceksiniz.

bu kişiden kişiye değişiyor.genellikle dayanılıyor..çoğunlukla hasta stresli çok acıyacak diye korka korka yatıyor ama işleme başladığımda yaptınız mı bu kadar mı diye tepki veriyor.yani büyütülecek birşey yok.çok acısa uzun saatler kimse dayanamaz..çoğu insan kaşını aldırırken daha çok acı hiissettiğini söylüyor..emla etkili olmaz.boşa para vermeyin.neden?çünkü emla sadece deri yüzeyini uyuşturur.siz zaten iğne girerken girdiğini hissetmiyorsunuz ki bu doğru epilasyondur.iğnenin girdiğini hissetmeniz kıl kanalına girilemediğinin göstergesidir zaten.sadece kıl köküne akımın verildiğini hissedersiniz bu da çok acıtan birşey değil kısa bir süre sonra o bölge uyuşur zaten.korkmayın bir deneyin siz de büyütüldüğü kadar olmadığını göreceksiniz.

siz istanbuldamisiniz peki hangi yakadasiniz fiyetlar nedir sizde????
birde ust bacak sadece kasik bolgesi kac seansta biter bikini bolgesi degil yalniz yanlari ama komple bacakta degil ust bacagin ic kisimlari ve ic camasirin oldugu yerler???

ya ne bileyim biri cok acidi bildigim butun dualari okudum bitene kadar yazmista o yuzden...

niye acıdı emla işe yaramadımı yüksekmi verdiler akımı acaba benim canım çok tatlıdır ama çok fazla hissetmiyorum ben acıyı sinek ısırığı gibi akımın acısı.

ya arkdslar benı yuzume lazer yaptırdım cok yayıldı lazerı onermem...iğnelıye gıdıcem bugun ama ne sorcagımı bılmıyorum güvenılır mı deılmı nası anlarım bı de ıgne altından olursa ıyı felan dedıler..iğneyıde kendımız alıomusuz 7.5 tl onla yapılıomus ne onerıosunuz ne sorayım??

Back