Bebek İkinci El elektrikli bebek salincagi ariyorum

kurtlukiraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
798
2
26
Antalya
Slm arkadaşlar iki aylik oglum icin temiz kullanilmis.kilifi yikanabilen.elektrikli bebek salincagi arıyorum. fisher price olursa daha iyi olur ama diger markalara da bakabilirim.antalyadayim ama kargoyla gonderebilirsiniz.

Slm arkadaşlar iki aylik oglum icin temiz kullanilmis.kilifi yikanabilen.elektrikli bebek salincagi arıyorum. fisher price olursa daha iyi olur ama diger markalara da bakabilirim.antalyadayim ama kargoyla gonderebilirsiniz.

canım bende fisher price yağmur ormanı var ama pilli düşünürsen.internetten resimlerine bakabilirsin tam oğluna göre :)

merhaba bende pregonun elektrikli salıncağı var ben çok araştırarak aldım en fazla ağırlık taşıyan bu modeldi çokta memnun kaldım fiyatı 200 tl kılıfı yıkanabiliyor müzikleri dönencesi ve mp3 bağlantısı var rengi krem ve pembe ilgilenirsen resim eklerim

Salincak tipi degil mi.sidekinin bir resmini koyarsaniz aslinda iyi olur

evet salıncak ama bitürlü resmini koyamadım beceremedim yani ama kadınlar kulubünün ana sayfasında e bebek in reklamında olan salıncak sayfada var resmi onun aynısı sıfırdan hiçbir farkı yok tertemiz müzikli otomatik sallanabilen çok cici bi salıncak sıfırı 250 lira bakabilirsin ama ben 130 düşünüyorum sana da uyarsa tabi :)

bu arada bendekinin fotosunu en kısa zamandA yükleyeceğim

merhaba
bu ürünün aynısından var istersen akşama resmini çekip koyabilirim elektrik ve pille çalışıyor müzikli zaman ayarlı markası sunny bayb

Son düzenleme:

canım bende de papetto nun elekrtikli salıncağı var tertemiz sıfır ürün mavi renkli oyuncaklı müzikli elektrikli
papetto elektrikli bebek salıncağı SW102 İSTERSEN BİR İNCELE
UYGUN FİYATA ANLAŞABİLİRİZ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…