- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
cok sinir bozucu ya.Bu aralar bizde de aynı problem var. Birçok kişiden de duyuyorum. Üzerimizde bir çeşit silah denediklerini falan düşünmeye başlıyorum artık. Kobay falan olduk herhalde.
cok sinir bozucu ya.
Kayinvalide, koca, aldatma, aşk acısı.Aha da tasindi konum. Birseyin dert olmasi icin ne olmasi gerekiyor acaba? Ne icermesi gerekiyor nolur biri beni aydinlatsin!
anlamadim gitti arkadas! Daha az once sirf laf olsun diye, ne çözüm istiyor ne yeni bir olay var, biri konu acmis. Onunki yerinde duruyor. Neymis maziyle ilgili icini dokmus. Biz burada hayat kalitemizi etkileyen bir konuda fikir soruyoruz ama bizimki dert degil.Kayinvalide, koca, aldatma, aşk acısı.
anlamadim gitti arkadas! Daha az once sirf laf olsun diye, ne çözüm istiyor ne yeni bir olay var, biri konu acmis. Onunki yerinde duruyor. Neymis maziyle ilgili icini dokmus. Biz burada hayat kalitemizi etkileyen bir konuda fikir soruyoruz ama bizimki dert degil.
evet benim de sirf bu isin mantığını anlayamamaktan forumda son demlerim...O konunun taşınacağı bölüm de var aslında. İlişkiler ve hayatın içinden bölümü mesela. Ama yapacak bişey yok. Derdinin içinde aşk, entrika falan yoksa böyle hiçbir başlığa uymayana ativerirler.
hayir tabi ki kaynagi bulamadim kesin koltuktan demiyorum ama en cok onun üzerindeyken oluyor. Cok sagolun fikir verdiniz ben bi elektrik tesisatiyla ilgili de arastirma yapayimkoltuklardan kaynaklandığına emin misiniz? cünkü aynı durumu bizde yaşadık ve sorunun ışıklarda olduğunu fark ettik.Spotları artık yakmıyoruz ampulleri de değiştirdik ama sorun spot mu ampul müymüş bilmiyorum fakat şu an elektriklenme tamamen geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?