Elektriklenmeden bıktık!

Terlik giymeyin. Ya da altı plastik olmayan terlik ve ayakkabıları tercih edin.Doğal taşlardan bileklikler yaptırın. Statik elektriği alan taşlar vardı, şuan için adını unuttum.
Saten kumaş elbiselerde elektriklenmeye sebep olur.

Kumaş konusunda maalesef fikrim yok. Hangi kumaş türü elektriği alır bilemiyorum.

Ahahah ben ve kopegim de Sürekli karşılıklı çarpılıyoruz koltuğun bir bölümünde. Yazık onun canı yanıyor bazen o derece. Ben elleri kremliyorum nemli olunca çarpmıyor.

Kayinvalide, koca, aldatma, aşk acısı.
anlamadim gitti arkadas! Daha az once sirf laf olsun diye, ne çözüm istiyor ne yeni bir olay var, biri konu acmis. Onunki yerinde duruyor. Neymis maziyle ilgili icini dokmus. Biz burada hayat kalitemizi etkileyen bir konuda fikir soruyoruz ama bizimki dert degil.

O konunun taşınacağı bölüm de var aslında. İlişkiler ve hayatın içinden bölümü mesela. Ama yapacak bişey yok. Derdinin içinde aşk, entrika falan yoksa böyle hiçbir başlığa uymayana ativerirler.

evet benim de sirf bu isin mantığını anlayamamaktan forumda son demlerim...

koltuklardan kaynaklandığına emin misiniz? cünkü aynı durumu bizde yaşadık ve sorunun ışıklarda olduğunu fark ettik.Spotları artık yakmıyoruz ampulleri de değiştirdik ama sorun spot mu ampul müymüş bilmiyorum fakat şu an elektriklenme tamamen geçti.

hayir tabi ki kaynagi bulamadim kesin koltuktan demiyorum ama en cok onun üzerindeyken oluyor. Cok sagolun fikir verdiniz ben bi elektrik tesisatiyla ilgili de arastirma yapayim

Bende de bu elektriklenme dönem dönem olur. Kıvılcımlar çıkar dokunduğum yerlerden, eşimi çarparım filan. O zaman eşim der, senin toprağa basma vaktin gelmiş diye. Pikniğe gideriz bi toprağa basar, kendime gelirim. Çarpmalar bir sonraki döneme kadar kesilir.
Sebebini ben de bilmiyorum ama toprağa basmak veya çiçeklerin saksılarını değiştirirken toprakla ilgilenmek bence iyi geliyor. :)