- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
- Konu Sahibi Sexingthecherry
-
ilkin biz de guluyorduk canim ama gerçekten is bildigin gibi degil catir cutur sesler icindeyiz tum aksamToprak elektriği alır alır derler bolca toprağa ayak basın bu arada konuna çok güldüm ya allahta seni güldürsün
kanepe ortusu almayi dusunduk, ama serdigimiz ortulerde de kumasi secmeyi mi beceremedik bilmem ki yine ayni oldu. Nasil bir örtü almali?Kumaşı degistireceksiniz, ya da kanepe örtüsü kullanacaksanız.
Tahta ve toprak elektriği alırmış .
Zor bir durum eşimde de oluyormuş bazen tokalaştığı insanlar çarpılır gibi oluyormuş ben de bir iki kez denk geldim fena durum cciddenilkin biz de guluyorduk canim ama gerçekten is bildigin gibi degil catir cutur sesler icindeyiz tum aksam
ay valla daracik salonda dordumuz birbirimize degmemeye calisarak yasiyoruz gunlerdir. Ortalikta kıvılcımlar dolaniyor. Saclarimi tararken saclarim aynaya yapisiyor, kedilerin tuyleri duvara doğru tirmaniyorKedileri kirpiye dönmüs, sizin de sac bas havada koltukta oturdugunuz canlandi gozumdebence yeniden döşeme yoluna gidin. Digerleri hep gecici çözüm çünkü. Koltuklara gore dikilen kiliflar var. Öyle biseyde deneyebilirsiniz.
Korku filmi gibiay valla daracik salonda dordumuz birbirimize degmemeye calisarak yasiyoruz gunlerdir. Ortalikta kıvılcımlar dolaniyor. Saclarimi tararken saclarim aynaya yapisiyor, kedilerin tuyleri duvara doğru tirmaniyor
Kilif yaptir bence. Ya da kalin yatak örtüsü dene bi süre. Ama örtü zirt pirt kayar. Sinir yapar bende. Bi dene bakalim örtü ne kadar işe yariyor.ay valla daracik salonda dordumuz birbirimize degmemeye calisarak yasiyoruz gunlerdir. Ortalikta kıvılcımlar dolaniyor. Saclarimi tararken saclarim aynaya yapisiyor, kedilerin tuyleri duvara doğru tirmaniyor
canim bize kediler geldiginde esyalar zaten cok yeniydi. O yuzden baska esya ile deneme sansim olmadi ama bu tür kumasi da epeyi torpulediler sagolsunlar. Ne yaptiysam tirmalama tahtasina yonelmediler. Canları sagolsun.Konudan alakasiz ama tay tüyü kullanışlı mı kediler için ? Ben rengini beğenmediğimden tay tüyü ve kadife olan koltuklarımı keten kumaş kaplattım ve kedilerin törpüsü oldu koltuklar ! Tay tüyüne törpü yapıp yapmadıklarını da hatırlamıyorum çünkü o koltuk kullanılmayan alandaydı. Koltuk değişicem ve kumaş çok önemli malum dört patiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?