Koltugunuz tay tüyü müBelki bu da dert mi diyeceksiniz ama inanın bıktırdı artık. Konu elbiselerden kaynaklı elektriklenme. Yaz kış fark etmeksizin üzerimde statik elektrik oluşuyor. Elbiseleri dolaptan çıkartmamla başlıyor. Üzerimdeyken resmen vucuduma yapışıyorlar. Bir aralar yumuşatıcı kullanımına başladık sırf elbiseler elektriklenmesin diye. Faydasını gördüm ama şu son zamanlarda faydası 0. Ellerimi ıslatıp elbiselerimin üzerinden geçiyorum elektrığı alması için ama bir kaç adım yürüdükten sonra yine aynısı. Kazakları üzerimden çıkartırken resmen elektrikten oluşan kıvılcım gördüm. Ceketimi çıkarttığım an kıvılcım sesleri çıkıyor. Hadi evdeki herkeste olsa neyse diyecem vardır birşey ama evde dört kişiyiz ve sorun sadece bende varmış gibi. O kadar sinir bozucu ki. Aynısını yaşayan ve çözüm önerisinde bulunabilen birisi varsa çok sevinirim.
Ben yaşadım çok sinir bozucu nereye dokunsam çarpılıyordum ev terliklerimden kaynaklandığını fark ettim ,değiştirdim. Siz de bir deneyin.Belki bu da dert mi diyeceksiniz ama inanın bıktırdı artık. Konu elbiselerden kaynaklı elektriklenme. Yaz kış fark etmeksizin üzerimde statik elektrik oluşuyor. Elbiseleri dolaptan çıkartmamla başlıyor. Üzerimdeyken resmen vucuduma yapışıyorlar. Bir aralar yumuşatıcı kullanımına başladık sırf elbiseler elektriklenmesin diye. Faydasını gördüm ama şu son zamanlarda faydası 0. Ellerimi ıslatıp elbiselerimin üzerinden geçiyorum elektrığı alması için ama bir kaç adım yürüdükten sonra yine aynısı. Kazakları üzerimden çıkartırken resmen elektrikten oluşan kıvılcım gördüm. Ceketimi çıkarttığım an kıvılcım sesleri çıkıyor. Hadi evdeki herkeste olsa neyse diyecem vardır birşey ama evde dört kişiyiz ve sorun sadece bende varmış gibi. O kadar sinir bozucu ki. Aynısını yaşayan ve çözüm önerisinde bulunabilen birisi varsa çok sevinirim.
Bunu düşünmemiştim. Evimizde kedi olduğundan beri bende ki elektriklenme çoğaldı..Evinizde kedi köpek var mı ? Bu da elektriklenmeyi arttırıyor tüylerinden dolayı
Herşeyi yıkayıp dip köşe temizlik yapın bi nebze azalıyor
Bizde de kedi var o yüzden biliyorumBunu düşünmemiştim. Evimizde kedi olduğundan beri bende ki elektriklenme çoğaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?