• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektriklenme

Konu çok tatlı :))
Bol bol doğayla temas halinde olun iyi geliyor.
Bir de elektrikten uzak durmak lazım.
Kedi de varmış :D

Bir an saçların havaya kalkmış, elektrik akımına kapılmış gibi düşündüm :D

Bunu düşünmemiştim. Evimizde kedi olduğundan beri bende ki elektriklenme çoğaldı..

ooo kedi varsa hele yerde de halı varsa zaten tamam

gidip sürtünüyor kıvılcımlar çıkıyor

oğlum pandemi öncesi eve girer kediye sarılırdı ikisi de çığlık atıp birer uca kaçardı

elektrik çarpılırlardı hatta çatır çatır sesleri duyulur, içerisi karanlık ise kıvılcımları görülürdü

arkadaşlar genel çözümü yazmışlar zaten yaz geliyor pamuklu ağırlıklı giyinirseniz azalır

Belki bu da dert mi diyeceksiniz ama inanın bıktırdı artık. Konu elbiselerden kaynaklı elektriklenme. Yaz kış fark etmeksizin üzerimde statik elektrik oluşuyor. Elbiseleri dolaptan çıkartmamla başlıyor. Üzerimdeyken resmen vucuduma yapışıyorlar. Bir aralar yumuşatıcı kullanımına başladık sırf elbiseler elektriklenmesin diye. Faydasını gördüm ama şu son zamanlarda faydası 0. Ellerimi ıslatıp elbiselerimin üzerinden geçiyorum elektrığı alması için ama bir kaç adım yürüdükten sonra yine aynısı. Kazakları üzerimden çıkartırken resmen elektrikten oluşan kıvılcım gördüm. Ceketimi çıkarttığım an kıvılcım sesleri çıkıyor. Hadi evdeki herkeste olsa neyse diyecem vardır birşey ama evde dört kişiyiz ve sorun sadece bende varmış gibi. O kadar sinir bozucu ki. Aynısını yaşayan ve çözüm önerisinde bulunabilen birisi varsa çok sevinirim.
daha fazla bilgisayar başında kalıyorsundur .
daha fazla hareketlisindir . ne bileyim .
daha streslisindir evdekilere göre.
hepsi bunları arttırır sanki.
giydiğin giysinin malzemesi , kumaşı bile .
kendimden biliyorum .
:KK49:

Ya parkta kaydıraktan kaydıktan sonra çocuğun elini tutunca o cazırdama var ya ben de önerilere açığım

Belki bu da dert mi diyeceksiniz ama inanın bıktırdı artık. Konu elbiselerden kaynaklı elektriklenme. Yaz kış fark etmeksizin üzerimde statik elektrik oluşuyor. Elbiseleri dolaptan çıkartmamla başlıyor. Üzerimdeyken resmen vucuduma yapışıyorlar. Bir aralar yumuşatıcı kullanımına başladık sırf elbiseler elektriklenmesin diye. Faydasını gördüm ama şu son zamanlarda faydası 0. Ellerimi ıslatıp elbiselerimin üzerinden geçiyorum elektrığı alması için ama bir kaç adım yürüdükten sonra yine aynısı. Kazakları üzerimden çıkartırken resmen elektrikten oluşan kıvılcım gördüm. Ceketimi çıkarttığım an kıvılcım sesleri çıkıyor. Hadi evdeki herkeste olsa neyse diyecem vardır birşey ama evde dört kişiyiz ve sorun sadece bende varmış gibi. O kadar sinir bozucu ki. Aynısını yaşayan ve çözüm önerisinde bulunabilen birisi varsa çok sevinirim.
Ev terliğinizi değiştirin ;)

Back