Saç Kesim Şekilleri elektriklenen saçlar:(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

pembeojem

Ya Sabır ya Rabbim...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
545
3
46
İstanbul
Merhaba kızlarr..Saçlarım benim normalde dalgalı ve kabarık.Hatta okdr kabarıkki az olmasına rağmen çok duruyo.Sizden yardım istyrm.Saçlarıma kimyasal krem sürmek istemyrm.Sorunum elektriklenmesi..!
Fikri olan ?

ben down unders durulanmayan sıvı saç kremi kullanıyorum..ıslakken sıkıp sonra makine ile kurutuyorum..elektriklenme olmuyor..

Benim saçlarım da nemden çok etkileniyo yaa. özellikle bu havalarda dışarı çıktıktan 5 dk sonra hemen elektrikleniyo böyle yağlı gibi duruyo. önerebileceğiniz bi şampuan, krem feln var mıı??

saçların kabarmasını istemeyenler için elidor kremleri çok etkili ama kimyasal olmayan bir şey bilmiyorum.

kızlar sıze kesın cozum olarak mavı suyu onerırım hatta kuaforlerde de vardır dıkkat ettıysenız.banyondan sonra sprey seklınde zaten sıkıp sacınıza yedırın sadece avucunuza sıkın cok cok degıl.sonra kurutun hıc bı elektrıklenme olmaz.deneyın goruceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…