• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri elektrik yemiş modeli mi uzun saç mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

momikukayo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2008
58
0
86
İzmir
arkadaşlar saçlarım çok uzun değil, sırtıma kadar geliyor. ve düzleştirmezsem kabarıyor.bu ara hoş durabileceğini düşündüğüm bir model buldum.
kısa ve elektrikli xD asında daha önce de saçımı kkısa kestirmiştim. ama o zmn saçımı düzleştirmeyi bile bilmediğim zamanlardı ve uzun-kısa farketmez, hertürlü kötüydü :D

ben elektrik yemiş model diyorum ama herkes alice cullen modeli olarak biliyor.=)=)
yapımı çok zor bi model değil, birçok kişi bunu kendi yaparken videoya çekmiiş, işte yapılmışlardan bi tanesi::

http://www.youtube.com/watch?v=VwUy...3E9EDFB4E&playnext=1&playnext_from=PL&index=9

burdaki saç modeli=) youtbe kapalı biliyorum google da vtunnel ya da ktunnel diye ararsanız o sitelerde link yazılan yeri bunu yapıştırırsanız görebilirsiniz =)

işte bu model

http://www.makeup411.com/411_product_images/0307_Ashley%20Greene_Twilight_DeanaNewcomb.jpg

eğer açılmazsa internette alice cullen diye aratın, bulursunuz=)=)

saçı hep kısa kullanacaksan iyi bişi olur gibi geliyor bana çünkü ne kısa ne uzun olduğu zamanlar çok kötü :D
ama model yakışırmı bilmiyorum, çok şirin gibi geliyor bana=)
tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. model nasıl? bana yakışırmı acaba??

işte yoğun uğraşlarla düzleştirdiğim saçım =)

arkadaşlar bugün duş aldıktan sonra saçlarımın katlarının kısalığından yararlanıp arkada topladım ve geriye kalanları bıraktım en azından fikriniz olur =)=)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar saçımı kestirdim=)

bu şekle sokmak o kadar zor olmuyor =)

Son düzenleme:
bende senin tabirinle elektrik yemiş saç süper denemekten zarar olmaz eğer kendine yakıştığına inanıyorsan içine sinecekce çok tatlı bi model yaptır derimkaydirigubbakcemile5

bende duz küt kestir. o modeli yaptırmak için kuafor ustura kullanacak çünkü ve saçların çok yıpranmış ve kötu duracak. ama küt kestirirsen kahkullerinle de ıyı durur.

yeni resim ekledim arkadaşlar. saçımı kestirmedim ama katlarını yana bırakıp geri kalanını topladım :D
bunun yanları dağınık şeklinin nasıl duracağına bakabilirsiniz =)=)

ben de küllümangoya katılıyorum. makas saçları daha güzel sağlıklı gösteriyor usura yeni kesilmiş bir sacın bile yıpranıkmış gibi gösteriyor. küt daha güzel bence hem bu modelin şeklini koruması için wax sprey falan oldukça kullanman gerekicek gibi görünüyor??

tabii=)=)=) buraya da ekliyorum, diğer msjımı editleyip oraya da koyucam =)

bu saçı ben yaptım :D kuaförden gelirken o kadar yoruldumki duş almak zorunda kaldım ve saçımı biraz önce yeniden yaptım :D:D

Back