- Konu Sahibi azginakrep
iyiki değişmişin yoksa seni verirdik en devirlisinden -tatlicadiarzu-
dıme kız valla delikafaduldendelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiki değişmişin yoksa seni verirdik en devirlisinden -tatlicadiarzu-
ben dyson allergia kullanıyorum ve gerçekten mükemmel bi makina..
rainbow süpürge kullananlar kolay kolay süpürge beğenmez ve ben rainbow kullanmış bi insan olarak söyleyebilirimki özellikle alerjiniz varsa hiç düşünmeyin alın..
philips torbasiz mukemmel bisi,
bunu aldir bari
tehdit ediyor dedigine bakarsan, ciddi bisey sandim![]()
su çekiyormu canım bu, araştırdım ama bulamadım
meyve suyu falan çeker mi ki, yada çekmemek mi lazım
hayir canim sadece toz aliyor, o ozellik yok yerimseniben
saol canım ya, valla su çeker desen hemen alcaktım, arkadaşların diğer önerdiği makineler çok pahalı, bu senin dediğin daha makul gelmişti, gerçi su çekenlerin su tankı oluyo demi onlarda kullanışsız aslında
süpürmesi nasıl peki rahat mı, çok sorum ama:kedi:
Senin icin resim ekledim
Makinanin kullanimi cok rahat kesinlikle simdiye kadar kullandigim makinalardan en
memnun kaldigim bu,
sulusunuda kullandik makinanin icine su dolduruyosun, o sekilde tozu icinde hapsediyor, ama gunluk kullanim icin ideal gelmedi bana,
sirf elekt. supurgeleri daha pratik geliyor bana,
arti hic sesi de cikmiyor, cekim gucu cok yuksek :) anneme de almayi dusunuyoruz yerimseniben
![]()
Bu hafta içinde elektirik süpürgesi almam gerekklava: eşim dyson diye süpürge alıcak ismini doğrumu yazdım;neyse bende araştıralım öyle alalım dedim çevremde kullanan yok kullanan mennun ve ya beyenmeyen başka önerisi olan nedenleriyle yazarsa çok sevinirim eşim bu hafta iyibir süpürge almaya karar vermezsem gidip en eski modelinden süpürge alıcam diye beni tehtit ediyarkaydirigubbakcemile ben zor karar veririmde artı banim vekaydirigubbakcemile5 çoçuklarımın toz vs alerjimiz var dyson iyi diyorlar reklam yapmıyorum umarım ihlas nasıl kullananlar lütfenyazın günlerim az eşim:mymeka: peşim de son bir haftam var yokakannehir
elektrikli süpürge almak isteyenler için piyasa değerinin altında 225 TL'ye sıfır, kutusunda hiç açılmamış Fakir POWER MAX 2200 CYCLONIC Elektrikli Süpürge koydum gittigidiyor'da ilana. ilgilenen arkadaşlar olursa aşağıdaki linkten hemen alabilir:
Fakir POWER MAX 2200 CYCLONIC Elektrikli Süpürge GittiGidiyor'da 73491333