Elektrik sorunu

Bukre11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
1.466
2.056
Kizlar merhaba

Son iki haftadır İstanbul Avrupa yakasında ciddi manada elektrik kesintisi yaşayan bir semtteyiz. İstisnasız günde bir kere 2 dakikalikta olsa kesiliyor. Bu sorunu yaşayan başka bir il / ilçe var mı şuanda merak ediyorum.

Merhaba Avrupa yakasında yasıyorum böyle bir sorun yok.Bedaşa arayıp sordunuz mu? Olası ev aletleri esyalarında yasanacak arızalar icin ödeme yapıyorlar bu durumlarda.

Merhaba Avrupa yakasında yasıyorum böyle bir sorun yok.Bedaşa arayıp sordunuz mu? Olası ev aletleri esyalarında yasanacak arızalar icin ödeme yapıyorlar bu durumlarda.
BEDAŞ civarımızdaki mahallelerdeki bakım çalışmaları olduğunu bundan dolayı etkilenmesini söyledi sadece.

BEDAŞ civarımızdaki mahallelerdeki bakım çalışmaları olduğunu bundan dolayı etkilenmesini söyledi sadece.
Geçen sene bizde de yasandı 2 gün hemde cinnet sebebiydi sürekli gidip geliyordu.Ev aleti arızası olursa servisten nedenini belirten belgeyi ulaştırın demislerdi bilginiz olsun.

Izmit te de var ayni durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…