ara saat mi süzme sayaç mı neyse işte ondan var.benim kaç kv, onların kac kv yaktığı oradan belli oluyor ama işte tek fatura mı yoksa iki ayrı fatura mı oluyor onu anlamadım. ben bir fatura gördüm 419 yazıyor.tek faturaya yazılıyor ve oradan ayrı ayrı hesaplanıyorsa 419 sadece bana ait olamaz.bu kafama takıldı. elektrik mevzusunu bilsem oturmazdım bu eve. hiç sevmediğim işler bunlar.İyide fatura toplamı ikiye bölünür ev sahibinz fazla uyanık bence 500 ise 250 şer düşer ne biliomus o senin 400 liralık elektrik kullandgini
onu bilmiyorum ki bana elektrik beraber ama süzme sayaç var oradan hesaplıyoruz kimin ne tükettiği belli demişlerdi.Elektrik sayaçlarınız ayrı mı?
ben en iyisi kadını bir sıkıştırayım açık açık sorayım çok kafama takıldı bu konu. cevabından tatmin olmazsam araştırırım.Benim bildiğim kadarıyla da tek faturada toplanıyor . bu konunun peşini bırakma ve gerekli yere giderek bilgini al, öğren detaylıca
teşekkür ederim.Tek fatura kesilir diye biliyorum.Siz süzme sayaçtan takip eder öyle hesaplarsınız.Yani fatura geldiğinde ev sahibinizide alın yanınza sayacı okuyup not edin.Sonraki ayda gelen faturada da tekrar sayacınızı okuyun.Sonra son kullanımdan ilk okuduğunuz değeri çıkarın . Faturadaki toplam tutarı (ana sayaç) harcanan miktara bölün.Sizin harcadığınız çıkan miktarla çarpın sonucu elde edin.
Anlatınca uzun oldu ama yapımı basit.
Rica ederim.Dip not bunları ev sahibinizle yapın ki aklında veya aklınızda şüphe kalmasın.teşekkür ederim.
bence tedaş tan yetkili kişiyle götüşme sağlaman çok daha sağlıklı ve kesin çözüm olacaktır. Kadınla görüşmek işleri kızıştırabilir. Sonuçta bilmediğin bit konu ve kadının cevabı seni nasıl tatmin edecek?ben en iyisi kadını bir sıkıştırayım açık açık sorayım çok kafama takıldı bu konu. cevabından tatmin olmazsam araştırırım.
buradaki evlerin çoğu kaçak zaten. zamanında göz yumulmuş. daire değil müstakil ev benimki. ortak elektrik mevzusu diğer evlerde de var. yani iş arkadaşlarımın bazılarının da öyle. az önce, yan tarafta oturanların durumunu öğrendim.üç katlı ev toplam 1200 küsur elektrik gelmiş. süzme sayaç da yokmuş biri ben kullanmadım öbürü ben kullanmadım ödemem diyormuş. üçe bölünmesine de razı değiller yani. süzme sayaç taktıracaklarmış. saçma sapan işler işte.Ev sahibi sizi iyi keklemiş. Bi de neden ortak elektrik? Demekki kaçak kat gibi bir dairede oturuyorsunuz? Peşini bırakmayın elektrik dairesine gidin. Para kolay kazanılmıyor.
O nasıl bir şey? Siz kesinlikle kabul etmeyin bi elektrikçi falan çağırın kadını da çağırın gözünüzün önünde parayı bölüştürsün.buradaki evlerin çoğu kaçak zaten. zamanında göz yumulmuş. daire değil müstakil ev benimki. ortak elektrik mevzusu diğer evlerde de var. yani iş arkadaşlarımın bazılarının da öyle. az önce, yan tarafta oturanların durumunu öğrendim.üç katlı ev toplam 1200 küsur elektrik gelmiş. süzme sayaç da yokmuş biri ben kullanmadım öbürü ben kullanmadım ödemem diyormuş. üçe bölünmesine de razı değiller yani. süzme sayaç taktıracaklarmış. saçma sapan işler işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?