Arkadaşlar, ev sahibimle alt-üst oturuyoruz. elektrik ortakmış, süzme sayaç varmış. bunu eve oturduktan sonra öğrendim. şimdi, bu durumda ev sahibimin ve benim elektrik tüketimi tek bir faturada mı toplanıyor? ordan mı hesaplıyoruz ayrı ayrı? yoksa ikimize de ayrı fatura mı yazılıyor anlamadım. faturayı gösterdi kadın.en altta 419 yazıyor. bu sadece benimkiymiş. 3aylık fatura bu. ufo kullanıyorum. ama yatacağım zaman kapatıyorum tabiki. ütü, elektrik süpürgesi bir de buzdolabı var. ayda toplam ortalama 20 gün anca evde kalıyorumdur. gündüz de çalışıyorum zaten.benim anlamaya çalıştığım 419tl ikimizin faturası olabilir mi? yanında da kalemle hesaplama yapılmış 179 yazıyor.onlarınki 179muş. elektrikçi hesaplamış ,öyle dedi kadın. yani gidip sorsam mı napsam? aslında böyle bir şey yapacak insanlar değiller ama ben bu elektrik sayaç süzme vs. işlerini pek anlamıyorum kafam karıştı. ufo kullandığım için o kadar yakmışımdır ama bu fatura işi kafamı karıştırdı.tek fatura varsa 419 ikimizin olması gerekmez mi?