Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de tüm beyaz eşyam Bosch çok memnunum. Anlattıklarımız aklıma yattı bu ürünü incelicem. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz içinBosh unlimited 7 kullanıyorum. Çok memnunum. Başka süpürge aratmıyor. Bükülebilir, led ışıklı, sarjlı, bol aparatlı, çift bataryalı. Bir sarjı 15 dk gibi bir sürede bitiyor. Günlük temizlikte yetiyor. Detaylıda iki bataryayı da kullanıyorum. Yetiyor.. Bu serinin bir de tek bataryalısı var. O bükülmüyor. Ama kalan bütün özellikleri aynı… en sevdiğim yönü de otomatik bir modu var. Cekim gücünü anlık olarak zemine göre ayarlıyor. Yerden kalkacak gibi ince olan halıları yerden kaldırmıyor ama ona göre en yüksek seviyede çekip güzelce süpürüyor. Kalkma ihtimali olmayan yerlerde gücü arttırıyor, gene verimli vir sonuç veriyor. O yönden çok iyi yani. Yormuyor. Ne çok guclu makinelerdeki gibi ince halıları kaldırdı etti derdi oluyor. Ne de zayıflardaki gibi güzel süpürmüyor derdi oluyor. Her zemine uygun max verimi alabiliyoesun yani. Ama tabi istersen tuslardan kendin de yükseltip düşürebiliyorsun. Anneme de aynısını aldım öbürlerini ağır diye kullanamıyordu. Kolumu agrıtıyor diyip çalı süpürgesiyle ev süpürmeye calısıyordu. Bunu cok rahat kullanıyor. İkimiz de cok memnunuz
Evet şarjlıda da bu sıkıntı var. Gerçekten çok kararsız kaldımKablolu tercih edin çünkü motor gücü daha yüksek olduğundan daha güzel temızlık sunuyor halı dovucu başlık olanlardan alırsanız sizi tatmin eder
Şarjlılar büyük bi evınız varsa şarj yetmıyor ya ikinci batarya alıcaksınız yada 4-5 saat şarj bekliceksıniz 2 sene de bir de batarya değişimi isteyecek kullanımınıza bağlı olarak.
Maddi gücünüz varsa ikisinden de alın :) ikisinin yeride ayrı yani
Bi bakın kablolu almaya karar verirsenızEvet şarjlıda da bu sıkıntı var. Gerçekten çok kararsız kaldım
Rica ederiiimBenim de tüm beyaz eşyam Bosch çok memnunum. Anlattıklarımız aklıma yattı bu ürünü incelicem. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için![]()
Bak bu arkadaş da aynı ürünü önermiş. Ben 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok benim deBosh unlimited 7 kullanıyorum. Kıvrılan boru Eğilmeden koltuk altına alabiliyorsun çok memnunum.yeni aldım 3ayda beri kullaniyorum
Bende senınle aynı düşüncedeyim . 15 bine süpürge alıp 5 -10 dk sonra şarjı bitecek çünkü turbo güçte kullanılacak . Bide gidip bi 5-10 dk daha süpürebilmek için 3500-4000 bine yedek batarya alınacak .bataryalar da 5 saatte şarj olacak . Öncelik kablolu olmalıBen miele toz torbasız ve dyson v15 kullanıyorum. Robotum da var. Bence hepsi önemli ama kablolu yoksa hepsi gereksiz. Asla aynı çekim yok. Hele çeyize alıyorsan yeni eşya tozu başka çünkü kablosuzla baş edilmiyor
Ve asla aynı çekmiyor ya annemde rowenta var 15 senelik süpürge gitti dikey aldı philips. 1 senede mahvoldu çekişi öldü. Pratik ama yeterli değilBende senınle aynı düşüncedeyim . 15 bine süpürge alıp 5 -10 dk sonra şarjı bitecek çünkü turbo güçte kullanılacak . Bide gidip bi 5-10 dk daha süpürebilmek için 3500-4000 bine yedek batarya alınacak .bataryalar da 5 saatte şarj olacak . Öncelik kablolu olmalı
Robotla- şarjlının yeri günlük kullanım ıcın kolaylastırıcı oluyorvalla parası olana her eve lazım
![]()
Oyy annecim ya rahat etmek istemiş ama aldığı ürün umdurmamış kıyamam .Ve asla aynı çekmiyor ya annemde rowenta var 15 senelik süpürge gitti dikey aldı philips. 1 senede mahvoldu çekişi öldü. Pratik ama yeterli değil
Şarjı nasıl gidiyorBosh unlimited 7 kullanıyorum. Kıvrılan boru Eğilmeden koltuk altına alabiliyorsun çok memnunum.yeni aldım 3ayda beri kullaniyorum
Şarjı nasılBosh unlimited 7 kullanıyorum. Kıvrılan boru Eğilmeden koltuk altına alabiliyorsun çok memnunum.yeni aldım 3ayda beri kullaniyorum
Başlıkları çok güzelmiş bunların da![]()
Electrolux PC91-ALRG Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 10 Yıl Motor Garantili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Electrolux PC91-ALRG Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, 10 Yıl Motor Garantili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro2 Elektrikli Süpürge Toz Torbasız Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DYSON Cinetic Big Ball Animal Pro2 Elektrikli Süpürge Toz Torbasız yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi bakın kablolu almaya karar verirsenız
Merhaba, robotunuzun markası nedir, xioami kullanıyordum, memnundum, sonra basına bir kaza geldi, yeni alacagım, dreame düşünüyorum, ya da yıne xioamidik süpürgeden ben de memnun değilim. pratik ama sanki tam temizlemiyor gibi geliyor. belki bu marka yüzündendir arnica almıştım o zaman satıcı abi aşırı övmüştü. bir şeyler dökülünce çalıştırıyorum.
6 yıl önce philips marathon almıştım ondan memnunum tabi süpürmesi biraz daha uzun ve yorucu ama. 2-3 haftada bir süpürüp siliyorum.
yine uygun fiyatlı bir robotum var 2 günde bir de onu çalıştırıyorum
şimdi alacak olsam iyi bir robot ve hafif ve süpürmesi kolay bir normal süpürge alırdım
merhaba bizimki de xioami mop pro 2. aslında güzel temizliyor bir problemi yok gibi ama soğudum çünkü ben de biraz sorun yaşadım daha çok aldığım yerle alakalı. şimdilik idare ediyoruz ama birkaç yıla yenisini alacağım alıp memnun kaldığınız bir model olursa duymak isterimMerhaba, robotunuzun markası nedir, xioami kullanıyordum, memnundum, sonra basına bir kaza geldi, yeni alacagım, dreame düşünüyorum, ya da yıne xioami
Harita ozellıgı var diye biliyorum fakat ben haritalandırmadım, evim büyük, süpürmesini istedigim odaları acık bırakıyordum, uzaktan kontrol etmeye de gerek duymuyordum. Kara düzen de olsa elimizin ermeyecegi yerlerin tozunu alabılmesi benim için büyük artı. Once kablolu alacagım, sonra robot, hepsinin yeri ayrı, simdilik orta segment olan xioami ve dreame düşünüyorum dediğim gibi. Bir kac yıl daha kullanabilirseniz zaten kendini amorti edecek fazla fazla, yeter valla..merhaba bizimki de xioami mop pro 2. aslında güzel temizliyor bir problemi yok gibi ama soğudum çünkü ben de biraz sorun yaşadım daha çok aldığım yerle alakalı. şimdilik idare ediyoruz ama birkaç yıla yenisini alacağım alıp memnun kaldığınız bir model olursa duymak isterim
bir de harita özelliğinin olmamasını sevmiyorum biraz kara düzen çalıştırıyoruz yani her yeri temizliyor mu emin değiliz![]()
En düşük ayarda bile çekim gücü süper. 3+1 odali bütün evi supuruyorum sanj iyi .Şarjı nasıl gidiyor