elektirikli ızgaradan memnunmusunuz

busem33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
218
0
96
İçel Mersin
selam arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir benim sorum elektirikli ızgaradan memnunmusunuz tabi kömür ateşi gibi olmaz ama,elektirikli ızgarayla pişirdiginiz etler köfteler tavadaki gibimi oluyor yoksa dahamı güzel teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

benim de var canim 6 senedir kullaniyorum
tabiki kömürlünün yerini tutmuyor ama ben memnunum her zaman kömürlü
yapamiyoruz simdi benimki bozuldu ama
yenisini almayi düsünüyorumyerimseniben

ben de yeni aldım sayılır. şuan için memnunum. balık, köfte tavadakine göre hafifti ve lezzetliydi. tavuk biraz kuru oldu (belki ben benceremedim tavuk bir kere yaptım).

annem hemen herşeyi onda pişirir. özellikle tavuk pirzola ve közlenmiş biber domates cok güzel oluyor. biz tavuk sevmediğimizden bende şiş yaparım memnunuz hepimiz 5-6 yıldır kullanıyoruz

tavadan cok daha guzel yapılıyor hele kı kanatları super pısırıyor balıkta yapıyoruz bır harıka oluyor valla ohh olsada yesek valla:delphin:

çok memnunuz komurun pıslıgı dumanı cok evde ıdeal ozellıkle kanatları guzel pısırıyo et kofte herseyı pısırıyo balkonda pırız var takıyoruz fıse pısıyo ))afıyet olsun herkese canı ceken olmaz ınsallah

tavadan çok daha güzel oluyor.mangala yakın oluyor tadı.balık köfte tavuk hepsi süper oluyor.benimki şu altına su koyulanlardan.çok memnunum

evet altına su konulan ve mangal şeklinde ayaklı olanlar çok kullanışlı,her türlü ızgarayı çokta lezzetli yapıyor,temizliğide biraz kolay olsa....

Back