384919... kez diyoruz kiMerhabalar ben bekar bir kadınım bundan bir ay evvel önce cinsel anlamda birşeyler yaşadım bir birliktelik olmadı sperm kaçması vesaire olsa adet görmezdim diye düşünüyorum. Amma ve lakin kafamı rahatlatamıyorum bu konu yüzünden intihara kalkıştım 6 7 gün yemek yiyemedim bir anda kilo verip kilo aldım ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum kafam asla susmuyor ve midemde çok garip
Bir hazımsızlık var bu da şişkinlik yapıyor ve fenalık geçirecek gibi oluyorum bu tür bir birliktelikten hamile kalınır mı hamile kalınırsa regl görülür mü
Yasak elmamadem böyle kafana takacaktın ne halt etmeye yaşadın bunları?
Toplu gelseler bari tek seferde temiz kurtuluruzVallahi sizi sırayla gönderiyorlar heralde
Valla fik fiklenirken aklına gelmiyo bunların da sonra biz çekiyoruz, yok zevk suyuyla gargara yaptım hamile miyim yok efendim serçe parmağıma bulaştı unutup kukumu kaşıdım hamile miyim bıktık valla imdat yaniYasak elma
Kocamla görüntülü konuşurken sextingle bosaltinca hamile kaldım, 9 ay da regl gördüm şuan oğlum 5 yaşındaMerhabalar ben bekar bir kadınım bundan bir ay evvel önce cinsel anlamda birşeyler yaşadım bir birliktelik olmadı sperm kaçması vesaire olsa adet görmezdim diye düşünüyorum. Amma ve lakin kafamı rahatlatamıyorum bu konu yüzünden intihara kalkıştım 6 7 gün yemek yiyemedim bir anda kilo verip kilo aldım ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum kafam asla susmuyor ve midemde çok garip
Bir hazımsızlık var bu da şişkinlik yapıyor ve fenalık geçirecek gibi oluyorum bu tür bir birliktelikten hamile kalınır mı hamile kalınırsa regl görülür mü
Kız tadı kötü yapmayınValla fik fiklenirken aklına gelmiyo bunların da sonra biz çekiyoruz, yok zevk suyuyla gargara yaptım hamile miyim yok efendim serçe parmağıma bulaştı unutup kukumu kaşıdım hamile miyim bıktık valla imdat yani
Hayırlı olsun kadın doğumdan randevu almanı tavsiye ederim sürecini takip etmen içinMerhabalar ben bekar bir kadınım bundan bir ay evvel önce cinsel anlamda birşeyler yaşadım bir birliktelik olmadı sperm kaçması vesaire olsa adet görmezdim diye düşünüyorum. Amma ve lakin kafamı rahatlatamıyorum bu konu yüzünden intihara kalkıştım 6 7 gün yemek yiyemedim bir anda kilo verip kilo aldım ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum kafam asla susmuyor ve midemde çok garip
Merhabalar ben bekar bir kadınım bundan bir ay evvel önce cinsel anlamda birşeyler yaşadım bir birliktelik olmadı sperm kaçması vesaire olsa adet görmezdim diye düşünüyorum. Amma ve lakin kafamı rahatlatamıyorum bu konu yüzünden intihara kalkıştım 6 7 gün yemek yiyemedim bir anda kilo verip kilo aldım ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum kafam asla susmuyor ve midemde çok garip
TabicanımMerhabalar ben bekar bir kadınım bundan bir ay evvel önce cinsel anlamda birşeyler yaşadım bir birliktelik olmadı sperm kaçması vesaire olsa adet görmezdim diye düşünüyorum. Amma ve lakin kafamı rahatlatamıyorum bu konu yüzünden intihara kalkıştım 6 7 gün yemek yiyemedim bir anda kilo verip kilo aldım ve nasıl atlatacağımı bilmiyorum kafam asla susmuyor ve midemde çok garip
PuhahahahahahahahhshshshsKocamla görüntülü konuşurken sextingle bosaltinca hamile kaldım, 9 ay da regl gördüm şuan oğlum 5 yaşındahayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah. Bol bol balık tüket