• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eldivensz keratin bakım yaptım

zebekine

Guru
Pro Üye
24 Aralık 2011
5.251
8.712
448
34
merhabalar,
birkaçgün önce annemin saçlarına keratin bakım yaptım ama bu kez eldiven kullanmadımo_O keratinin ısıyla aktive olacağını varsayıp yıkayınca geçer kafasındaydım ellerim için fakaaaaaat tabiki öyle olmadı:KK14: özellikle parmak uçlarım
sanki bir film tabakasıyla kaplı gibi günde kaç kez yıkadım bilmiyorum ama yok çıkmıyor.. başına gelen yada çözüm önerisi var mı?

Kesinlikle kullanmayın bşr saha ciltten emilimin önemini bilseniz zeytinyağlı sabun dışında bir şeye dokunamazsınız. Yumurtalık kanseri yapıyor. Mümkün mertebe krem şampuan falan doğal ürün kullanmaya çalışın. İnternetten araştırın içeriğini. Elinizi karbonatlı suya sokun biraz

Kesinlikle kullanmayın bşr saha ciltten emilimin önemini bilseniz zeytinyağlı sabun dışında bir şeye dokunamazsınız. Yumurtalık kanseri yapıyor. Mümkün mertebe krem şampuan falan doğal ürün kullanmaya çalışın. İnternetten araştırın içeriğini. Elinizi karbonatlı suya sokun biraz
Keratin bakımların yumurtalık kanserine sebep olabileceği belirlenmiş geçenlerde okudum.Ben senelerce yaptırdım 10 yıldan fazladır.Artık tabi ki yaptırmayacağım asla.Ama umarım bu gecen 10 yıllik sürenin ilerde kötü sonucları olmaz.korkuyorum acıkcası😔

Keratin bakımların yumurtalık kanserine sebep olabileceği belirlenmiş geçenlerde okudum.Ben senelerce yaptırdım 10 yıldan fazladır.Artık tabi ki yaptırmayacağım asla.Ama umarım bu gecen 10 yıllik sürenin ilerde kötü sonucları olmaz.korkuyorum acıkcası😔

3 günlük açlıklar detoxlar var. Hacamat yaptır, lenf masajı diye araştır mutlaka

NEEEEEEEEEE :ruh: Dünyanın en korkunç şeyi o formaldehit var içinde nasıl kullanırsınız nasıl bi de eline sürülmüş inanamıyorum canınızın hiç mi kıymeti yok

Karbonatlı suyu denemedım yapayım barı

merhabalar,
birkaçgün önce annemin saçlarına keratin bakım yaptım ama bu kez eldiven kullanmadımo_O keratinin ısıyla aktive olacağını varsayıp yıkayınca geçer kafasındaydım ellerim için fakaaaaaat tabiki öyle olmadı:KK14: özellikle parmak uçlarım
sanki bir film tabakasıyla kaplı gibi günde kaç kez yıkadım bilmiyorum ama yok çıkmıyor.. başına gelen yada çözüm önerisi var mı?
Geçen ay bende yaptım. Özellikle suya girdiğinde tuhaf his bırakır. Öyle 1 2 günde geçmiyor benim 5 6 günü buldu geçmesi. Ama bir zararda vermedi yara vs olarak korkmayın geçecektir

Ben de evde yapılan keratin bakım seti aldım ve içimdeki bir his sürekli yapmamı engelledi.
Bu kadar mı çok tehlikelidir gerçekten? Ne yapayım, kullanmayayım mı? Korktum yorumları görünce.

Ben de evde yapılan keratin bakım seti aldım ve içimdeki bir his sürekli yapmamı engelledi.
Bu kadar mı çok tehlikelidir gerçekten? Ne yapayım, kullanmayayım mı? Korktum yorumları görünce.
Çok zorunlu hissetmiyorsan kullanma ama ben bonusgillerden olunca kullandım. Öncelikle gözlük ve maske mutlaka kullan. Çünkü keratin asıl ısı gördüğünde kokuyu ve gazı yayıyor. Isı göstermeyeceksen aşırı etkilenmezsin. Ancak Brezilya fönü şeklinde yapacaksan en az 2 kat eldiven gözlük ve maskeni kullan. Ve birde mümkünse yaptığın odada cam kapı açık kalsın nefesin kesilir. Kısa sürüyor etkisi yaptıktan sonra üstünde etkisi kalmıyor ama çok uzun süre maruz kalırsan boğazın tahriş olabilir öksürük yapabilir dikkat etmen gerek

Ay asıl önemlisini unutmuşum. Saç dibine sürme kafana derini yakar. Dibinden 1 2 cm geriye sürmeye çalış

Back