Eldiven

ürunleri ve iceriklerini bu siteden kontrol edebilirsiniz .
Yesil zararsiz
turuncu orta
kirmizi zararlı
Şeklinde sonuclar çıkacak urunleri kontrol ederken.
http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=Mustela&h=Search

Nasip biseymis bebegi haftada bir yikamak sokk oldum.ben hergun yikiyorum bi gun sampuan ile bi gün su ile..
Mustela konak önleyici kopuk şampuan aldim yikadim dun mis gibi kokusuda var cok sevdim
Bebegim biraz daha buyusun kuvet doldurma olayini bende yapicam bi kere denedim cok zor oldu ufacik bisey tutmak baya zordu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erken cikaran annelerden birisin demek o minicik elleri acik gormek cok tatli oluyo dimi :)
Gozune falan sokmadimi elini benim cadi fena yirticak sanki yuzunu :)

sokuyodu hiç aldırmıyodum zaten gazlı olduğu için hiç susmuyoduki yüzüyle o kdr uğraşmaya vakti olmamıştı :) zaten eldivenler daha pis geliyo bana sürekli ağzına sokuyodu çıkarıyodu sürekli değiştirmek zorundasın ama elini silmen yeterli hem ay çıktı takıyım derdi yok tırnaklarını kes yeter

Evet mantikli tavsiyeni dikkate alicam saol canm

40 günlükken ben çıkardım.
Bebeklerin beyin gelişimi için ellerini kullanmaları gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

40 günlükken ben çıkardım.
Bebeklerin beyin gelişimi için ellerini kullanmaları gerekiyormuş diye okumuştum bir yerde

Evet doktorlar hic onermiyor
Peki hemen alisti mi bebegin yuzunu cizdi mi hic?

Erken ellerini acmak mantik olarak bana biraz uzak geliyo tirnagini nekadar iyi kesersen kes yinede cok ince olduklari icin kenari falan batar allah korusun cunku surekli elleri yuzlerinde icime sinmiyo biturlu dun biras cikariyim dedimde agzina goturdu ellerini biraz durduktan sonra yuzunde tuhaf bi ifade olustu cani acimis gibi gorunuyodu hemen taktim yine mecburen.eldiven ellerini tanimasina engel olsa gozlerini ovusturamaz ve agzina goturemez benim kizim 3 aylik ama masallah biberonu bile ittiriyo icmek istemediginde zamani geldiginde hepsini otamatik olarak ogreniyolar doktorlarin eldiven takmayin demesinede bi anlam veremiyorum eger bebekler eldiven takmayla ellerini taniyamasaydi kullanamasalardi biz kundakla buyuduk sucuk gibi sararlarmis heryerimizi kat kat o halde biz bitkisel hayatta gibi olmaliymisiz bu benim nacizane fikrim tabii :)

Soylediklerinde haksizda degilsin aslında :)
Kii senin bebegin masallah 3 aylık olmus cikarma zamaninda gelms bence.su tırnak olayi beni de korkutuyo bicok kotu hikaye duydum bu konuyla ilgili
Cok dikkatli olmamiz lazim
Simdiki çocuklar mi cok nazli yoksa biz mi cok sakinmisiz dediğin gibi kundakla büyüdük cogumuz şimdi ben kizimin ellerini sarsam sicrayip uyanmasn diye kıyamet kopuyo :)

Evet doktorlar hic onermiyor
Peki hemen alisti mi bebegin yuzunu cizdi mi hic?

Hemen alıştı hem elleriyle tanışması çok daha iyi tırnaklarını kesip törpülüyorum ama genede uzadığı zaman bir iki defa çizdi ama sütünden sürdüm ertesi güne geçti 😀
Şimdi 6 ayını bitirdi ara ara gene çizdiği zaman oluyor 😀bence biran önce çıkarın tırnaklarını kedin törpüleyin tanışsın artık elleriyle ☺️

Yuzunu cizmesi cok onemli degilde gozlerine bi zarar verir die korkuyorum
Demek cizdigi yere anne sutu surdun buda super bi taktik mis illaki benim kizimda cizicek aklimda bulunsun

Çok şükür hiç zarar vermedi ama her çocuk uykusu gelince gözünü ovuşturur bi süre sonra bunuda öğreniyor bence çocuk kestikten sonra törpülersen çizme olayı çok çok az oluyor

En güzeli 😃 minik minik elleriyle sütünü içerken senin sıcaklığını hissetsin 😃

20 gunlukken mi oooo
Demekki erken değil bizim icinde usumezmi elleri acaba?

Cnm ben iki aralik dogum yaptim yirmi iki aralik cikarttim cok terliyodu zaten hic te usumedi ewet baslarda korkuyodu ellerinden annem sar felan diyodu ben kundakta yapmadim alisti ellerine bence cocuga yazik yani ucuncu aya kadar hep eldiven zaten disari bi yere cikmiyodu evde sicak usumedi cok sukur

Benim icin baya erken hic dusunmedim 20 gunlukken cikarmayi simdi 1.5 aylik olunca ciddi ciddi dusunuyorum :) heralde erken de degil erken cikaran annelerin sayisi cok fazla hepsde iyiki yapmisim diyor
Disari cikincada battaniyenin icine sokarim ellerini dimi :)

Tabi ki cnm battaniyesine ii ce sararsin hic usumez merak etme evet ne kadar erken cikarirsan bebegin elleriyle tanisir ve uyurken belki bi kac defa korkar sonra alisir motor gelisimi icin cok onemli ellerini tanimasi ben her ay internetten acip bakiyorm gelisimini nasil destekleyebilirim diye ordaki leri uyguluyorm.hem uykusu gelince gozlerini ovusturuyo cok hosuma gidiyo. Yuzunu felan da cizmiyo cunku tirnaklarini uzun birakmiyorm . Bi de kendi sutumle hep yuzunu temizliyodum ii gelir derler ama artik sut bitti malesef

Tamam canm oyle yaparim
Neden ki

Tamam canm oyle yaparim
Neden ki

( benim inatci oglum hic emmedi hep pompayla sagarak verdim ucuncu ayini doldurunca bi on gun felan kadar sonra bitti maleseff her emzirmeyi denedigimde fena agliyo hala da deniyorm belki emerde tekrar sut olur diye insallah emer de olur cok istiyorm emzirmeyi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…