• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elden çıkaramadığım oyuncak

Oradan da alıyorlar ya, kağıt toplayıcıları illa alırdı.
Görmediğiniz birinin alması en mantıklı.
Çöpe atılan şeyi hiç oldu diye düşünmek çok mantıksız, tek başına poşetlenir üstüne de yazı yazılırsa belediye çalışanları bile ayırıyor onları.
Buraya cop arabasi ayda bir geliyor
Copun oraya biraksam muhtemelen kediler parcalar
Bi okula vermek daha mantikli geldi aslinda

Merhaba kizlar
Aslinda dert diyemeyiz ama bana dert oldu
Evlendigim zaman annemler bazam dahil herseyimi verdiler bana 1 corabim dahi kalmadi orda:) odami kiler yaptilar🤓
Tum esyalar gelince bekarlik zamanlarimda hediye edilen 3 tane ayicik da geldi tabi
Zamanla varliklari beni rahatsiz etmeye basladi
3unu birden satisa koymustum komik bi rakama ama kimse almadi
O zamanlar komsunun kucuk kizi vardi pembe olani ona vermistim digerini bi akrabanin cocuguna vermistim 1 tane kaldi
Orta boylarda bir koala kadar ayicik. Biraz buyuk boyu
Deprem zamani kamyonla esya gonderilecegi zaman biz esya bez nakit vs ayarladik verdik kamyonun kalkcagi vakit aradim birde ayicik var hemen getireyim diye
Simdilik acil ihtiyaclari gonderiyoruz dediler yine kaldi elimde
Bir komsum depremzede bir aileyi tanidigini soylemisti cocukta varmis dedim birkac erzak ayarlayalim oyun hamuru vs bu ayicigi da alayim goturelim
2 gun sonra komsum dedi tasinmislar baska sehirdeki akrabalarinin yanina
Bunu alan eski e. arkadasim da kac gundur ruyalarima giriyor
Asiri rahatsiz hissediyorum en son gidip cöpe aticam
ne ayicikmis be arkadasim diyenleri duyar gibiyim:KK35:
bana negatif enerji yayan bu ayu bir cocugu mutlu etmeye vesile olsun istemistim bi turlu nasip olmadi
Yakinimda kurum falan da yok gidip birakayim merkeze epey uzagim
Ne yapabilirim bu konuda
semtte bir meydan var oraya birakip kacicam sonunda :uykucu:
Ay ne gerek var bu kadar dert gibi döşemeye. O kadar rahatsızsan koy çöpün kenarına gitsin alırlar çöpün kenarından yarım saate zaten. Yorucusunuz, veya açmak için konu yaratılmış 😬

Back