• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi elbisemin modelini begendiniz mi ?

esmersen açık renk bir elbise giymelisin bence, ben buğday ve koyu tenlilere siyah gibi koyu renkleri hiç yakıştırmıyorum, güzel durmuyor. ama tozpembe iyi bir fikir =)

cnm elbıse cok güzelll :D bende esmerım çok yakısacagından emınım sımdı sıteye bakıyorum da cok guzl elbıseler var ama turkce degıl sen nerden alcaksn sanırım para birimi de tl degıll demi

bence çok hoş elbisen,güle güle giy cnm.bi de bu modele uygun saç şekli yaparsan süper olur:34::10:

bence çok hoş elbisen,güle güle giy cnm.bi de bu modele uygun saç şekli yaparsan süper olur:34::10:

aa 31 temmuz da sözlenmişsin yani yorumum geç olmuş:52:,o zaman söz resmini koyarsan sevenirim merak ettim:16::9:

Son düzenleme:
Daha 19 yaşındasın ve elbise seçimin bu mu canım:26: ne rengi ne modeli hiç hoş gelmedi bana..yakası boynunu kısaltır,göğüs drapeleri göğüslerini çok yayvan ve iri gösterir..boyun çok uzun değilse etek boyuda bacaklarını 10 cm kısaltır..rengi ne olursa olsun hiç başarılı bi tasarım değil bence...

Söz ve yaşının küçüklüğü için fazla olgun ve sıkıcı bir elbise geldi bana.

rengi ve modeli harika mutluluklar

Back