Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla kaynana klasik kaynanaligini yapmis ustune dusin gorev o kadinin. Peki sizin esiniz 10 yasinda mi ki annesinin sozuyle hareket ediyor.
Ya o rlbiseyi oldugu gibi giyer giderim ya da o dugune gitmem adamada evi dar ederim.
Kayinvalide yorum yapmadan once girmedimi esiniz elbiseyi? O zaman bisey demediyse koskoca adam annenin agziyla bana laf soylemeye utanmiyor musun deyin.
Cok sasiriyorum boylr durumlara insan nasil baskasinin giyecegine karismasina izin verebilir ya.
ben olsam eşimi bi şekilde ikna edip giyerdim, ikna olmak istemiyorsa da gitmezdim.. koskoca kadınsın sonuçta ne giyip ne giymeyeceğin kayınvalidene mi kalmış. töbe est.
Tesettürlü değilseniz eğer giyebilirsiniz. Ama öyleyseniz abes durur şahsi görüşüm bu doğrultuda. Eşinizle konuşun bence birilerinin gönlü olcak diye kendinizden ödün vermeyin bence. Baktınız sırf anasının lafı için geri adım atmıyor gitmeyin düğüne
Kv nize ne oluyor? Eşiniz niye hemen dolduruşa geliyor. Eşinize tatlı konuşun ama kv nize diş gösterme zamanı gelmiş. Eğer onun içine astar diktirirseniz sizi sindirmiş olurlar. Daha da üste çıkarlar. Bir sonraki istekleri daha da fazla olur
İyi de elbisenin modeli o şekilde diktirmeye gerek var mı ki .tesetturluyum ama açık bi insanda diz altına kadar giyilir üstü tül ne varki bunda sanki mayo üstü tül. .bence eşinle güzel güzel konuş .canım sen yanımda olacaksın çok açık değil zaten almış bulundum lütfen istiyorum vs vs