- 13 Temmuz 2020
- 114
- 216
- Konu Sahibi moda tas ogrt
Olsun, canları sağolsun. Sizde büyüdüklerinde dikersiniz belki :)Evet ipek astar en guzeli, ama dikebilecek firsatim yok malesef. Ikiz cocuklarim var bol bol yruyorlar saolsunlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun, canları sağolsun. Sizde büyüdüklerinde dikersiniz belki :)Evet ipek astar en guzeli, ama dikebilecek firsatim yok malesef. Ikiz cocuklarim var bol bol yruyorlar saolsunlar
Kendinden astarı olmayan elbiselerde ve hint kumaşı , şile bezi gibi kumaşlardan yapılmış ince elbiselerde ben jupon giyiyorum.Yazlik olup ic gostermeyen mi var yahu, ince kumaslarin hepsi guneste bacaklarindan obur tarafini gosterir malesef. Siz ic gostermeyi yanlis anladiniz bir de, oyle ic camasir belli etmek degil benim soyledigim, aldiginiz elbiseyi pencereye dogru kaldirip bir bakin tek kat haldeyken.. diger taraf gorunuyorsa astar , jupon gerekir aslinda.
Pacasi bol bisey giysem o da toplanir , yururken malesef :)İnce diz altı paçaları biraz bol içlik gibi bir şey giyersen astar görevi görür
Şile bezi kumas jupon gordum aslinda internette ama kumasla denk gelince sanki o da toplanir gibi geldi. Her turden astar, jupon aldim aslinda.Kendinden astarı olmayan elbiselerde ve hint kumaşı , şile bezi gibi kumaşlardan yapılmış ince elbiselerde ben jupon giyiyorum.
Ay insallah, cabucak buyusunler de isime de geri donebileyimOlsun, canları sağolsun. Sizde büyüdüklerinde dikersiniz belki :)
Ozellikle keten kumas daha fazla ic gosterir maesef.Hayır yazlık olanlarda da var ketenler iç göstermiyor
Ben kullanıyorum göstermiyor. Viskonlar gösterir keten kalin bir kumaş türüdürOzellikle keten kumas daha fazla ic gosterir maesef.
Pencerenin önunde durmuyoruz cunku asıl gunesin önunde duruyoruz . Gunes yokken ya da bir isik denk grlmedikce icimiz gorunmez neyse ki. Aman gozukurse gorunsun dedim bugun, yine giymedim, terlemedim , serin serindi .Ama pencerenin önüne geçip öyle durmuyoruz ki, desenli kumaşlarda pek bariz olmuyor düz renkler ve açık renklerde bu durum sorun olabilir, onlar da mesela yazlık yerde plajda falan giyilebilir.
Keten kalin bir kumas turu degildir , keten daha fazla ic gosteren seyrek dokunuslu bir kumastir.Ben kullanıyorum göstermiyor. Viskonlar gösterir keten kalin bir kumaş türüdür
Bol etek şort gibi bir şey giysen işe yarar bence hem bacakların sürtmez hem ekstra bir astar gereği olmazOnlar da gosteriyor isikta hepsi ayna gibi mubarek
Yıllardır kıyafet dikiyorum kumaştan sizin kadar anlamıyorum galiba, umarım iç göstermez kumas birgün bulursunuz iyi günlerKeten kalin bir kumas turu degildir , keten daha fazla ic gosteren seyrek dokunuslu bir kumastir.
Pacasi bol bisey giysem o da toplanir , yururken malesef :)
İçimi gösteren elbiseye denk gelmedim. İç gösterecek bir yapıdaysa kendinden astarlı oluyor zaten. Benimde bacağım sürtüyor ama çok ince bir tayt giyiyorum esnek epeyi var yok arası hiç sıkıntı yaşamıyorumMerhaba arkadaslar, konuyu nereye acacagimi bilemedim ama aslinda yazin buyuk bir problemim var, elbise giymeyi cok seviyorum ama su iç gosterme konusu beni cok sıkıntıya sokuyor. Az tombul biriyim, o yuzden bacaklarim surtmesin diye elbisenin icine tayt giyiyorum, e bir de jupon(astar) giyince o efil efil elbise sanki kışlık elbiseye dönüyor. Cok sicak oluyor ekstadan. 3 cesit astar aldim 3 de ayni.
Hatta bir de şu problem var jupon yuksri toplaniyor yurudukce. Yolda yururken surekli duzeletmek zorunda kaliyorum.
Sizler ne yapiyorsunuz.? Elbiseler astarsiz oluyor normalde. Icine giyiyor musunu jupon, yoksa hic onemsemiyor musunuz?
Serin olsun diye giydigim elbisenin kabusa donmesinden biktimm yahu.
Ben de giyim ogretmeniyim , kumastan sizden daha fazla anliyor olabilirim bence :) ic gostermeyen kumaslar sadece kislik kalin penye kumaslar olur, yoksa diger tum kumaslar ic gosterir ki, bu yuzden genelde kumaslarin icine astar dikeriz. Fakat hazir giyimde astar dikmiyorlar. Bir cok sey denedim, bu konuda ama ya kalin oluyor, ya toplaniyor. O yuzden bir de burada sormak istedim. Genelde kadinlar elbiselerini nasil kullaniyorlar.Yıllardır kıyafet dikiyorum kumaştan sizin kadar anlamıyorum galiba, umarım iç göstermez kumas birgün bulursunuz iyi günler
anane donu giyelim desenize. çok hoşsunuzEki Görüntüle 3465783
Paçası çok bol değil şöyle bir şey toplanmaz gibi duruyor
Aslinda oyle bisey olabilir ams onun icin de hem terletmeyen, hem kalin olup elbiseden kendini belli etmeyen bi kumas bulmak lazim.Bol etek şort gibi bir şey giysen işe yarar bence hem bacakların sürtmez hem ekstra bir astar gereği olmaz
Kilolu olunca öyle oluyor maalesef çarşıda spor kıyafet bulması bile zor oluyoranane donu giyelim desenize. çok hoşsunuz
Kız senin bilmediğin hiç bir sey yok mu, harikasın yaaacok ic gostermeyen seyler seçiyorum valla. bu sicakta hic ugrasamam astar mastar
neden tayt giyiyorsun, bantlar satiliyor bacak sürtmeleri icin. onlari deneseneEki Görüntüle 3464503