hheheee ben kaptım ama bugün geç kalktım rekora devam edebilirsin datlum :)günaydın kızlar. özgül ilk günaydının sen yapmışsın. bugün geç kaldım. rekorumu elimden aldın canım. damla içi yapılı değilmiydi evin? nevin elazığa uçtunmu? inşallah minik tosbağamı hasta etmedin?
sagol canım teşekkürrrr sen nasılsın?bu ne kızlar hepinize nazarmı değdi nee??hepinize geçmiş olsun gamze nevin özğül...
iyi bakın kendinize...
damla doydunmu faceye
kız sen dur ben dolayam sen hamişsin yorulmaa :)caroline o saçların elime dolayadım biiii
geçmiş olsun canım allah şifa versingünaydın kızlar. ben çok şükür toparladım ama dün kayınvalidem çok kötüydü. doktora götürdü eşim ciğerlerini üşütmüş demiş doktor yani grip değilmiş. dün serum filan takıldı sabahta eşim gitmeden önce takmış. ama kendi eliyle yapıyo, sürekli muslukta akıttığı buz gibi suyu içiyo yada bi,zim kızla uğraşmaktan direnci yerler düştü kadıncağızın
bu arada dün en çok metenin yarışmasını beğendim. ilk defa bu dizide yüzümde bir gülümseme ifadesiyle izledim. ha bide kına faslında caroline'in tıslayıp oynamasına.
aaa kıs sende mi hasta oldun geçmiş olsun allah şifa versin sanada banada alişimin kayganasınadaselam kızlar yine hastalık haberleriyle karşınızdayım(
bu akşam yine acildeydim serum falan takıldı hala toparlayamadım ama(
ne zaman ii olucam ben yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?