Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
liste hazırlamam lazım cnm :) çarşıdaydım eşek gibi alıp gelmedim kafa yok hiç arabadaki cdleride bozmuş eşim yapmam lazım kaç defa lazım oldu düşünemiyom dükkandaydım gözümün önünde :) düşünemedim altı üstü bi cd kız nolcak bi liste yaparım gerisi kolay cdye atmak aliyeecim öle iş yerinde dinlenmez hayatım herşey açık seçik :))) mail adresini yaz yollim :))
gülşencim iyi çok şükür midem 2 gündür saol tatlım kızz nolur ha banada cd den kopyala arabada ne hoş vardıoturdum üstüne kırıldı:)nevin cd nin üzerine oyna şebnem oyna yazmış eşimde dediki nevin okadar şey yazacagına üzerine oturmayınız yazsaymış:)oy çok gülmüştüm budefakine yaz nevin:)
şebnem daha erken değilmi bide o göbeğinin alt kısmında değil kasıklarına yakın bi noktada................... bu gece rüyamda seni rüyamda gördüm (HAYIRDIR İNŞALLAH) ama korkunçtu senle alt üst komşuyuz sende misafir var sana geliyorum evde birileri var ama evin duvarları yok evi duvarsız görünce çok ürperiyorum sonra 4 bi tarafdan köpekler saldırıyo ne yapacağımı nereye kaçacağımı şaşırıyorum
o sırada enis ağladı uyandım enisin kalkmasına ilk defa sevindim o kabustan uyandığım için
hayırdır inşalllah..bilemedim nedirki acaba:44: bende rüyamda temizlikçinin kızını dövdüm evi kirletmişti diye:))) ay şimdi nasıl her yerim ağrıyo,sanki ben dayak yemişim
evet ya gamzee erken dimi psikolojık sanırım soruyolar karnında erken hissedersin diye tamam ben alperende hissettim ama bukadar erken değil8. haftadayım daha :)sordum ben bikaçkişiye güldüler dediler 13. haftada felan ancak hissedersin:) kız hayırolsun inşallah köpek düşmandır ama bilmiyorum kii:))allahım hayır olsun inşallah.
2 buçuk ay sonra taşınacam inşallah..170 e almış ataşehirmiş oralar,galeri 23 ün hemen altı başka sorusu olan:))) buraya bakmadan önce kaynatam gamze ablanın 1. katı göstermiş ömere,çok alçak diye kocam istememiş,burasıda 1. kat ama dükkan üstü olduğu için 2. kat gibi