Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
damla bugün çarşıya gideceksin diyemi erken kalktın yoksa misafirinmi var bende gezmeye gidecem yengem bana gelecek buradan gidecez diye erken kalktım erken gelir kesin :)))
oo nevar, ben kalktım erkenden evi makinaya verdim,toz aldım, sildim süslendim misafirlerimi bekliyorum:))güyya erken geleceklerdi ama 3 çocukla halim neçe olur bilmem,haklısın valla
alişim valla durumu çok iyi şuan önündekileri öğütmekle meşgul:)))) o yüzden cevap veremiyo sana,bana yazdırıyo:))))))))))) o yiyiyo ben geri kalıyorummm
slm canım sıkkın yineee geçen gün sölemesi ayıpmı bilmim ciger yedim içinede baharat koydum karabiberle kimyon azda acı biber akşam kızım emdi başladı aglamaya dedim gaz yaptı galiba sonra vermeyi denedim mememii almadı vazgeçtim artık gece emzirmedim mama verdim sabahda gögsümü sagdım bi baktım sütüm grimsi birenkte ve içinde tanecikler var siyah bugün genelcerahhi ile görüştüm gögüste yara olabilir saglık ocagına git dedi yarın gidicem ya böyle bişey yaşadınız mı??? canım çok sıkıldı acaba ondan öncede mi vardı gögsümde ilk zamanlar yara olmuştu çünkü