Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydınlarr....
Alişim tam benı anlatmıssın işte...Dun gece yıne dedıgın gıbı sıcrayıp durdum...Komsularımda bebegın olunca böyle olmazsın dıyorlar ve zaten bende böyle olmamaya calısacagım dıyorum sımdıden kendıme ama suara ıste elımde deıl...Bırde komsum dedı hamıle bayanlara ugrarlar gecelerı deyınce ben ılk gece hep öyle bagırarak sıcrayark uykudan uyandım ve acıkcası cok etkılendım...Gece sıkısıyorum halıyle hamılelıkten olsa gerek kırk kere wc gıtsem mı gıtmesem mı dıye kendımle pazarlık edıyorum resmen ya... Insallah bebegım böyle olmaz oncelerı ogrencıyken vs böyle degıldım ben sonradan ne oldu anlamadım ınsallah en kısa zamanda atlatırım...Saolll kuşumm
sorma cnm... zaten duymamla korkmam bır oldu sasmadı hiç... esımde kızdı nasıl sey demıs öle dıye ama işte gel de etkılenme...komşunada maşallah yani canım hem hamile hemde evde tek kalan kadına söylenecek şeymi bu.biliyorum iyi niyetinden söylemiştir ama söylenmez yinede.okurken içimden sana uğrasın onlar dedim.ALLAH korusun ama ne yapiyim gıcık oldum
ozebus
komşun saçmalamış
ben üç hamilelik geçirdim kimsecikler uğramadı
bunlar hep hurafe
kendini kötü hissettiğinde felak la nas ı oku
hemen içine bi ferahlık gelicek inan bana
ben hep öyle yapıyorum
içime bi huzur doluyo
inanırmısın
ameliyata giderken (doğum için)
tekrlekli sandelyede oturtuyolarya sıkıntıdan heyecanda korkudan ölücem sandım (tecrübeli olmama rağmen )
bütün duaları okudum sıra felak la nas a gelince birden ferahladım titremem durdu rahat nefes almaya başladım
ayrıca hamile kadınla loğusayı 40 melek korurmuş
hiç bişiden korkma canım