- Konu Sahibi sila34
-
- #2.801
ıyı oldu söyledıgın canım,aklımda bulunsun cok saol cnmbende bugün çarşıya çıktım bende bayağı bi masrafa soktum bayram için ciciler aldım kendime oğluşumada aldım
özebusum bende sencana gidiyorum ama sadece saç yaptırma kestirme çok olmasada boya işlemleri için gidiyorum
ama ıslaah evi altında bi öztunç var oranın bira altında sahra var kaşı süper alıyo kaş bıyık için oraya gidiyorum sencana çookkk önemli işlemler için giderim föne felan sahradayım hep
anladım canım cok saoll... bır dahakınde oraya gıdeyım bı bakayım... zaten kuaförlerın agda yapması yasak,ızın belgesı vermıolar ondan önyargılı gıttım ama ıste mecbur kaldım,hallettım cok şükür genede.. Ama egıtımını alan bırının yapması daha saglıklı tabı...OZEBUS
belediye iş merkezinde hani yeni yapılan varya oranın ikinci katında yürüyen merdivenleri çıkınca hemen sağda görecesin selma bakmaz güzellik merkezi kuaför işlemleri falan yok yok zaten kadın güzellik uzmanı ankarada eğitimini almış sadece epilasyon ve cilt bakımı ......ayak peelingide çok iyi pambik gibi oluyo ama ben onun için fırsat bulamadın bu hafta içi bende gitmem lazım hııı buarada hijyen mukemmel
beni gamze gönderdi dersin
ŞEBNEM
bacım sen daha yeni alışveriş yapmadınmı beni kudurtmak içinmi yapıyon ben bişi alamıyom diye
OZEBUS
belediye iş merkezinde hani yeni yapılan varya oranın ikinci katında yürüyen merdivenleri çıkınca hemen sağda görecesin selma bakmaz güzellik merkezi kuaför işlemleri falan yok yok zaten kadın güzellik uzmanı ankarada eğitimini almış sadece epilasyon ve cilt bakımı ......ayak peelingide çok iyi pambik gibi oluyo ama ben onun için fırsat bulamadın bu hafta içi bende gitmem lazım hııı buarada hijyen mukemmel
beni gamze gönderdi dersin
ŞEBNEM
bacım sen daha yeni alışveriş yapmadınmı beni kudurtmak içinmi yapıyon ben bişi alamıyom diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?