Selülit ELANCYL minceur

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
  • Konu Sahibi helenic
elancyl in karın ve bacak için olan formları ayrı ayrı serumları üretilmiyor ve fiyatları 89.9 14 günde mükemmel sonuç elde ediliyor ama selülitler çok ilerlediyse yanında solgar gotu kola da kullanılabilir :82:

• Konu Sahibi helenic
Bende işe yaramamıştı...

Selülit yok denecek kadar azdı bende, sıkılaşmak için kullanmıştım.

Tabi her bünyeye göre farklılık gösteriyor olabilir.

Ben başka serum kullanıyorum gayet memnunum.

• Konu Sahibi helenic

benimkiler çok olduğu için etkilii olmuş olabilir:44: yok etmesini bekleyemezdim zaten ama azalttı.

• Konu Sahibi helenic

sen ne kullanmıştın acaba?

• Konu Sahibi helenic
sen ne kullanmıştın acaba?

Deracine serumlarını kullandım.

Tek memnun kaldığım marka diyebilirim.

Gerçekten faydasını gördüm gerek sıkılaşma incelme bakımından,gerekse selülit konusunda.

Özellikle spor ve düzenli beslenmeyle bayağı fark görülür...

• Konu Sahibi helenic
benimkiler çok olduğu için etkilii olmuş olabilir:44: yok etmesini bekleyemezdim zaten ama azalttı.

Pilates yapmanı öneririm, özellikle bacak ve popo hareketlerini...

Hem selülitin azalmasını ciddi anlamda sağlıyor hemde krem sayesinde giden selülitlerin geri dönmesini engellemiş olursun.:94:

• Konu Sahibi helenic
Pilates yapmanı öneririm, özellikle bacak ve popo hareketlerini...

Hem selülitin azalmasını ciddi anlamda sağlıyor hemde krem sayesinde giden selülitlerin geri dönmesini engellemiş olursun.:94:

pilates yapıyorum canım 1aydır...lastik ve top var.daha çok lastikli hareketleri yapıyorum belimde sıkıntı olduğu için tüm hareketleri yapamıyorum ama
teşekkürlerrr

• Konu Sahibi helenic
2 haftada geçirdiği söyleniodu ama arkadaşım aldı ve 1 haftada yüzde seksen azaldı çok memnun

• Konu Sahibi helenic
hamileyim, bu markanın çatlak önleyici kremini önerdi doktor, heryerde bulamzsın ama mutlaka araştır dedi, kullanan var mı aranızda kızlar?

• Konu Sahibi helenic
elancyl iyidir, kullandigin surece tabii :)
Sanirim ilk onu kullanmistim yillar once...
Ondan sonra shiseido ve clarins kullandim ve memnun kaldim, nivea kullandim, biraz daha az memnun kaldim ilk ucunden sonra ama memnundum. Yani kissadan hisse, surekli duzenli kullandiginda ve mucizevi bir sonuc beklemediginde -kullandigin surece- ise yariyor. Sonra eski haline donuyorsun :)) Benimki birinci derece miymis neymis, yani durunca belli olmaya ama hareket edince veya elinle bastirinca hemen cikiveren cinsten.. Eh o kadar da olsun.
Valla biraktim da artik surmeyi takmiyorum pek :))

• Konu Sahibi helenic
merhaba herkese...

elancyl marka selulit giderici ve sıkılışatırıcı jel aldım bugun.. aranızda duzenli kullanıpta fayda goren var mı?

• Konu Sahibi helenic
bende elancyl 14 gunluk mınık tüplerde olan ürününü kullandım suanda o kaldırılmıs buyuk sısede satılıyor fıyatı 89 lıra,bende çok memnun kalmıstım ,guvenıyorum o yüzden elancyl e

• Konu Sahibi helenic
merhaba herkese...

elancyl marka selulit giderici ve sıkılışatırıcı jel aldım bugun.. aranızda duzenli kullanıpta fayda goren var mı?

Ben de almayı düşünüyorum elancyl selülit giderici jel. Sen alalı 1 ay olmuş. Nasıl etkisi oldu mu? Önerir misin?

• Konu Sahibi helenic
ben 2,5-3 haftadır düzenli bir şekilde her sabah kullanıyorum. kullanım talimatllarında sabahları sürün diyor. ilk başlarda kremin etkisiyle belki de psikolojik bilmiyorum azalma var gibi hissetmiştim, mutlu olmuştum fakat şimdi bakıyorum başından bu yana pek fark yok. benim selülitim önceden sadece sıkınca çıkan türdendi. zamanla ofis yaşamıyla arttı ve ayaktayken de az da olsa farkedilir duruma geldi. tüp bitene kadar kullanıcam yaklaşık bi haftaya biter muhtemelen ama pek memnun kalmadım.

• Konu Sahibi helenic
Bugün bir alışveriş sitesinde rastladım bu ürüne, fiyatı 26,99 TL 14 günlük kür halinde olan küçük şişelerden.Sipariş verdim deneyelim bakalım:)

• Konu Sahibi helenic
Bugün bir alışveriş sitesinde rastladım bu ürüne, fiyatı 26,99 TL 14 günlük kür halinde olan küçük şişelerden.Sipariş verdim deneyelim bakalım:)

Ben de aldım bugün 4.gün oldu kullanmaya başlayalı şu an bi etki göremedim inşallah 14.güne azalmış olur da burdan paylaşım yaparız.

• Konu Sahibi helenic
Kullananlar memnun kaldımı acaba? Bende alışveriş sitesinden 23 tl ye aldım, bir tane 14 günlük kür bir tanede 100 ml yine aynı markanın selülit kremini. Bakalım 1 hafta sonra denemeye başlayacağım, sonuçları yazarım

• Konu Sahibi helenic
bende kullandım hemde geçen sene 2 tüp 145 liraydı kampanyada ama hiç bir işe yaramadı zaten yılların oluşumu olan yağların 14 günde gitmesi mucizeden başka bişey değil sakın aldanmayım paranızı çöpe atmayın

• Konu Sahibi helenic

Canım kullanmaya basladınmı bende alacam ama jelınımı alsam kurunumu alsam cok kararsız kaldım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…