Selülit ELANCYL minceur

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Arkadaslar bu Elancyl nin kürünümü alsam jelinimi ne tavsiye edersiniz? çok kararsz kaldm

Yaaa bilen yok muu :KK43:((

baktım yorumlara hıc iyi dıyenı de görmedim....paran fazla gelıyorsa bana yolla.....böyle saçma sapan kremlere para verıp durma....bunlar çare olsaydı o kadar kadın selülütlü gezmezdı.....gülben ergenın bıle tarla gıbı selülütlerı vardı.....onun da kafası vardır heralde bu kremı alacak kadar........

baktım yorumlara hıc iyi dıyenı de görmedim....paran fazla gelıyorsa bana yolla.....böyle saçma sapan kremlere para verıp durma....bunlar çare olsaydı o kadar kadın selülütlü gezmezdı.....gülben ergenın bıle tarla gıbı selülütlerı vardı.....onun da kafası vardır heralde bu kremı alacak kadar........

Yaa sen bi sus :)) Hem benım selulıtım yok denecek kadar az ben sıkılasması ıcın ıstıyorum nette iyi yorum yapılmıs hep. Neyse dusuneym :)

Biraz geç cevap verdim kusura bakma dygu , ben kürünü bitirdim dün bugünde diğer 100 ml lik olanına başlayacağım. Çok bir etkisi olduğunu söyleyemem ama hafif azalttı biraz sıkılaştırdı diyebilirim. Aynı şekilde ablamda kullandı oda fayda gördüğünü söylüyor. Ama öyle aman aman bir fark yok, kutuda %88 oranda azaltır diyor yani öyle olmuyor :) Ama ben hiç spor felanda yapmadım belki yapsak daha iyi sonuç alabilirdim.

Selam
bir yıldan fazla süredir kortizon kullanıyorum ve zamanla selülitlerim çıkmaya başladı.yaptıklarım hakkında bilgi aktaracağım işi yarıyor.
1.5 aydır lahana suyu içiyorum sabah - akşam . rejimsiz 6 kilo verdim.Vücuttaki ödemi atıyor ve selülitlerde azaldı(1 ay öncesine kadar portakal görünümündeydi).8 gündür Elancly kullanıyorum .. aynı zamanda ara ara spor yapıyorum.Bol su içmeye çalışıyorum. Her gün bir kere kese yapıyorum.Mutlaka soğuk su tutuyorum duş sonrası .Masaj yapıyorum(masaj aleti ile).Asitli içecek içmiyorum şu aralar ama kahve sigaram var.Sonuç; Gözle görülür azalma var şu anda selülitli bölgem popo ve bacakta dalga şeklinde.Temmuz ilk haftasına kadar devam edeceğim yaptıklarımın hepsinin sonucu yazarım.Bu aldım diyenlere de soruyorum.Aldım, diye yazıyorsunuz neden sonuç yazmıyorsunuz ve formda kalabalık yaratıyorsunuz.

Bu arada 1.5 yıl içinde 22 kilo verdim. 180 boyundayım 66 kilo oldum hedef 60 kilo olmak :)

Sevgiler

Arkadaslar bu Elancyl nin kürünümü alsam jelinimi ne tavsiye edersiniz? çok kararsz kaldm

Merhaba canım:) ben bi internet sitesinden 25tl ye kürünü aldım. Sabah akşam kullanılacak olan yanii. Yarın denemeye başlayacağım, aynı zamanda günde bi saat spor yapıyorum ve en az bi saat yüzüyorum. Fakat bu kış hiç spor yapamadığım için özellikle kalça kısmımda selülitler oluştu. Gelişmeleri sana yazarım:KK66:)

arkadaşlar EVİNAL in selülit kremini deneyin mükemmel bişey..yağların parçalandığını bir süre sonra dokunduğunuzda hissediyorsunuz..ayrıca kadifemsi doku dediğimiz dokuya da sahip oluyor cildiniz.eczaneden aldım...plasenta mükemmel bir içerik..:)

arkadaşlar bence cilt tipine göre değişiklik gösteriyor, ben birinci şişenin yarısına geldim, selülitlerimde gözle görülür bir azalma var, ama derin gamzelere etki etmiyor sadece portakal kabugu görünümünü yok ediyor, bunun dışında inanılmaz inceltti, kullandıktan bir hafta sonra popoma kadar çekemediğim bir pantolonumu giyebildim. bu krem eğer işe yarıyorsa sizde de, poponuzda uygulamanızı tavsiye ederim, ben spor yapmamama rağmen şekil aldı popom top gibi oldu :)

arkadaşlar ankarada bu markayı satan eczaneyi bilen var mı nereden bulabilirim

X