Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmeyi düşünüyorum acaba ne tetikliyor anlamadimkı kafayı yiyecem yoksaCinler olsa duramazsın
Doktor değilim ama OKB falan olabilir. Bence bir psikiyatristin kapısını çal.
Canım komik değil zor bir durum.ama bu bir tür hastalık ilerlemeden gitmelisin hastaneyeSelamlar ☺Bende 3 4 aydır el yıkama takıntısı başladı öyle böyle değil. Eskidende vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Ellerimi hep pis hissediyorum nereye dokunursam yıkıyorum. tuvaletten sonra kollarımda dahil belki 15 kere yıkıyorumdur. Bu beni çok yoruyor . Ellerimi sürekli yıkamaktan temizlikte yapamıyorum eldiven giysemde pis hissediyorum yıkayıp duruyorum. Ev işleri birikiyor ben ellerim kirlenecek diye yapamıyorum☹ ellerimde egzama oldu çok kuru artık bıktım zamanımı çalıyor takıntım iş yapmamı engelliyor çok komik biliyorum ama elimde değil nasıl kurtulucam vesveseden bilmiyorum cinler mi musallat oldu acaba ?
Arkadaşımda da temizlik hastalığı var yani kıl düşsün çıldırıyor.Şimdi psikolojik tedavi görüyor daha iyi bence sende tedaviye başlamalısın.Selamlar ☺Bende 3 4 aydır el yıkama takıntısı başladı öyle böyle değil. Eskidende vardı ama bu kadar şiddetli değildi. Ellerimi hep pis hissediyorum nereye dokunursam yıkıyorum. tuvaletten sonra kollarımda dahil belki 15 kere yıkıyorumdur. Bu beni çok yoruyor . Ellerimi sürekli yıkamaktan temizlikte yapamıyorum eldiven giysemde pis hissediyorum yıkayıp duruyorum. Ev işleri birikiyor ben ellerim kirlenecek diye yapamıyorum☹ ellerimde egzama oldu çok kuru artık bıktım zamanımı çalıyor takıntım iş yapmamı engelliyor çok komik biliyorum ama elimde değil nasıl kurtulucam vesveseden bilmiyorum cinler mi musallat oldu acaba ?
Sürmeyi bıraktım belki gece sürerim onada üşenirim çoğu zamanMadem el yıkama takıntınız var bari el kremini çok sürün de hiç olmazsa elleriniz daha az yıpransın. :)
Dezenfektana güvenmiyorum ben böyle bol sabunla kopurte kopurte yıkıcam anca içim rahatlar temizlik yapamadığım için dahada mutsuzum ama yapmaya çalışıyorum zorlayarakAy çok garip sadece el yıkamak , ee temizlik yapamıyorum diyorsunuz nasıl durabiliyorsunuz , ben dezenfektan kullanıyorum çantamda evde çoğu yerde , çok tiksiniyorum acaba okb miyim bende
Takıntımı yenmeye çalışıyorum elimi daha az yıkayarak bu seferde içim rahat etmiyor elimi düzgün yıkamamışım gibi geliyor. Doktora gitmem gerek yoksa düzelmicek bu ☺Arkadaşımda da temizlik hastalığı var yani kıl düşsün çıldırıyor.Şimdi psikolojik tedavi görüyor daha iyi bence sende tedaviye başlamalısın.
Bunu soylememde birçok sebebi var mesela dusa girince 4 saat çıkamıyorum yine temizlenemedim hissi geliyor. Bazen dusa giresun gelmiyor temizlik yapamıyorum zorlayarak yapmaya çalışıyorum eskiden böyle değildim büyü falan varsa bunlar olurmuş ☹Ayyy yıl olmuş 2019 cinlerin modası geçmedi mi hala
Bunu soylememde birçok sebebi var mesela dusa girince 4 saat çıkamıyorum yine temizlenemedim hissi geliyor. Bazen dusa giresun gelmiyor temizlik yapamıyorum zorlayarak yapmaya çalışıyorum eskiden böyle değildim büyü falan varsa bunlar olurmuş ☹
Bunu soylememde birçok sebebi var mesela dusa girince 4 saat çıkamıyorum yine temizlenemedim hissi geliyor. Bazen dusa giresun gelmiyor temizlik yapamıyorum zorlayarak yapmaya çalışıyorum eskiden böyle değildim büyü falan varsa bunlar olurmuş ☹