• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El yapımı lavanta keselerim ve Peçetelik/ Konu tekrarı

djarum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
356
13
118
Diğer
Herkese merhabalar arkadaşlar. Bu işi tamamen hobi amaçlı başladım ve çok hoşuma gitti. satışa çıkarttım ve şu zaman kadar hep çok güzel tepkiler aldım:) aklıma sizlerle de paylaşmak geldi. umarım ürünlerimi beğenirsiniz. Her birini kendim yapıyorum.

Lavanta keseleri çok amaçlı olup, kına, söz, nişan ve düğünlerinizde misafirlere hediyelik amaçlı kullanılabilir. Ayrıca bebek mevlütlerinde yine gelen misafirlere dağıtılabiliyor. Ya da bohçalara hem süs hemde koku amaçlı. İçleri lavantalıdır. Ya da evinizin istediğiniz bir köşesinde dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz. Ben kendi yatak odama koydum. çokta güzel oldu:) onun dışında da çekmece içlerine koku amaçlı koyabilirsiniz. Yani dediğim gibi gerçekten çok amaçlı.

Ayrıca kurdela işi çok özel hediyelik taçlar yapıyorum. sevdilerinize el emeği bir şeyler hediye etmek istiyorsanız gerçekten vazgeçilmez ve yine ayrıca kurdela işi peçetelik tamamen benim tasarımım olup başka yerde bulmanız imkansız:) tek tek gülleri elimle yapıyorum. Çeyizlerin vazgeçilmezi olmaya aday. istenilen renklerde sipariş alırım.Toplu alımlarda indirim yapılır. Toplu alımlarda 10 gün öncesinden istenmesi rica olunur:) malum hepsini tek tek yapıyorum. şimdiden herkese teşekkürler. Şimdi resimlere geçebiliriz.
Eki Görüntüle 995622 Eki Görüntüle 995623 Eki Görüntüle 995624 Eki Görüntüle 995625 Eki Görüntüle 995626

Back