El Yapımı Gümüş Takılarım

AmannRuya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2019
23
23
3
39
Merhaba bayanlar. bir süredir işsiz olduğum içi gümüş takı tasarım kurslarına gidiyorum. Kendimce bir şeyler yapıyorum ancak nasıl değerlendireceğimi bilemiyorum. Yap yap nereye kadar. Hem bana moral olması açısından hem de bana fikir vermeniz açısından yaptığım ürünleri burada paylaşmaya karar verdim. Özellikte instagramdan el emeği satan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var, bu işler nasıl oluyor, nasıl satıyorsunuz, güvenilir mi vs. Şimdiden herkese teşekkür ederim :))

Öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuşlar. Özellikle Amerikada satış yapan instagram kullanıcılarını arattınız mı? Fotoğraflarda açı ve ışıklandırmaya dikkat ederek ve ustalaşmış satıcıların fotoğraflarından örnek alarak (yerleşim, ek obje vb.) daha düşünülmüş fotoğraflar ile pazarlamanızı öneririm. Stand satışları, çeşitli sitelerde satış ile daha çok kullanıcıya ulaşmaya çalışın. Ben de gümüş takı tasarımı kursu aldım 1,5 sene boyunca ama şu anlık bu konuya ayırabileceğim bir bütçe olmadığından dolayı fikirleri kenara koydum bekliyorum :) telkari kursunu nerede almıştınız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…