el yapımı çikolatalarımmmm

bunları siz mi yapıyorsunuz? çok güzel görünüyorlar bayıldım...
ben de sipariş vermek isterim,ama mesela min. kaç adet yapıyorsunuz,neli oluyor,fiyatları nasıl gibi ayrıntıları yazarsanız daha iyi olur..
ellerinize sağlık,ayy nasıl canım çekti şu anda anlatamam:125::125:

renkli olanlar yani çubuklular beyaz çikolata.kalıp olan çikolataların dolguları isteğe göre yapılabilir.aklınıza gelen herşeyle tarçın favorim mesela bitterle müthiş oluyor.kahveli,karamel tahinli,fındıklı,kakao parçacıklı,hindistan cevizli,zencefil vanilyalı,limonlu,çilekli örnekleri mesela.karışık kutu yapıyorum.içinde madlen,dolgu çikolata, truffle,roches oluyor.lolipop çubuklulardan istediğiniz adette yapabilmekteyim.karışık butik olanlardan ise 15 adet olan kutu var 20 ve 30 adet olan kutularda yapmaktayım.daha detaylı bilgi isterseniz lütfen sorularınızı iletin.

sizin cikolatalardan yiyene kadar gecmiycek cikolata acligim:93: nasil marifetlisiniz oyle masAllah ben de cok isterdim boyle cikolatalar yapabilmek, mutfaga girince kendimi kaybediyorum:87: cok istedim bi ara ama bi turlu denk gelmedi. siz nereden öğrendiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…