Merhaba bakımlı kk hatunları Eğer topiğimdeyseniz sizde tırnak bakımına önem verenlerdensiniz. Şuan resimde gördügünüz tırnakların bakımı bir hafta önce yapıldı

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası tırnak bölümü tatlım gayet normal değil mi tırnak bakımı yaplaşmamızTirnak bakimini bu kadar abatacak birsey yok bence.
Benim de azicik uzasa kırılan soyulan ve asla uzatamadigim tirnaklarim vardi. Nemlendirici ve iyi bir tirnak guclendirici gayet yeterli oluyor. Tirnagi azicik uzayan 10 tane ürünün paylasiyor şu zamamlarda.![]()
Burası tırnak bölümü tatlım gayet normal değil mi tırnak bakımı yaplaşmamız![]()
Tatlım ben daha kullandığım ürünleri paylaşmadım kiNormal de her seferinde yeni birsey kesfediliyormuş gibi ayni konu açilmasi cok gereksiz... zaten en fazma 2-3 kisi bakar kimse ilgilenmeyecek. :) Kolay gelsin.
Evet ya ojeler soyuluyor. Ben sürmeyide beceremiyorum. Bu yüzden hep cila kullanıyorumÖküz gibi tırnaklarım var ojem soyulmuş olmasaydi atardim su an ama silemye cok useniyorum simdi![]()
Ben soymaya bayilirim ojeleri...Evet ya ojeler soyuluyor. Ben sürmeyide beceremiyorum. Bu yüzden hep cila kullanıyorumama kullanabilen kadınlara çok yakışıyor. Ben sürünce hemen bozuluyor
![]()
Bir poşet ojem vardı arkadaşıma verdim.Kullanmayı beceremediğim halde alışverişlerimde renkleriyle çok cezbettikleri için almıştım.Ben soymaya bayilirim ojeleri...
Oje surmekte ne var kiz cok basit
Hep dene dene sil alişirsin zaman icinde...