El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

kızlar bende geldim aranıza listemi yaptım ve birazdan eminönüne gidip listemdekileri alacağım
ama benim şöyle bir sorunum var ben hala düzgün oje sürmeyi beceremiyorum ama bu ocee almama engel bir durum değil

birde bana önerebileceğiniz bir törpü varmı ??

canım hoşgeldin
kağıt törpü önerebilirim gayet ucuz
kristal ya da cam törpü denen törpüler de güzeldir
ama biraz tuzludur fiyatı
kesene uygun olanı tercih edebilirsin

canım hoşgeldin
kağıt törpü önerebilirim gayet ucuz
kristal ya da cam törpü denen törpüler de güzeldir
ama biraz tuzludur fiyatı
kesene uygun olanı tercih edebilirsin

tesekkur ederim dun roon aseton bulamadim hep baska markalar vardi guvenip alamadim eminonunde bildigin bi yer varmi ben herseferinde kayboluyorum orda :44: catlayan ojelerinde hepsini toptan bi bayana satmislar amonra yoksa sen misin o bayan

tesekkur ederim dun roon aseton bulamadim hep baska markalar vardi guvenip alamadim eminonunde bildigin bi yer varmi ben herseferinde kayboluyorum orda :44: catlayan ojelerinde hepsini toptan bi bayana satmislar amonra yoksa sen misin o bayan

eminönünde zaza hanı kime sorsan gösterir canım kuaför malzemeleri satılır o hanın olduğu sokakata zaza hanın karşısında bi dükkan var
orda bulabilirsin
5 lira fiyatı da
çatlayan ojeleri ser olarak almadım canım
tek tek tamamladım ben

amonra ojeleri sen bitirmediysen kesin kılıcbalıgı bitirmiştir :) ben bugün yine iş çıkışı eminönü turu yapayım bi isteğiniz varmı :)

amonra ojeleri sen bitirmediysen kesin kılıcbalıgı bitirmiştir :) ben bugün yine iş çıkışı eminönü turu yapayım bi isteğiniz varmı :)

olabilir o stok yapmıştır belki
ne güzel eminönü elinin altında
sağol canım
benim de yarın o tarafta işim var
inebilirsem aşşağıya süper olur aslında

iştahla okudum okudum bi baktım bitti 13 sayfacıkta ama neden paylaşmadınız daha fazla

bunu kullanıyorum ben memnunum harikalar yaratmasa da işimi görüyo bi de bereketli ki ne zaman aldığımı hatırlamıyorum bile ama bitmeye hiç niyeti yok gibi

bende vardı bundan ama siyah ve kırmızıyı çıkarmakta zorlanıyodum
bol bol kullana kullana bitirdim daha da almadım daha ucuzu ve iyisi varken

Canım bu kremi bugün sipariş edicem fakat senin verdiğin isimle bulamadım. Benim bulduğum Dax Sulphur Saç ve Tırnak Bakım Kremi diye geçiyor. İçeriği geliştirilmişte hem saç hem tırnak olarakmı çıkarmışlar acaba. Kararsız kaldım senden bir fikir alıp öle sipariş vereyim diyorum :44:

senin ekleiğin resimle aynısı canım
ben saece kapaığı çektim kutunun altı böyle sarılı kırmızılı
ama benimkinde cilt ve tırnak diyo formulu değişmişse bilemicem

senin ekleiğin resimle aynısı canım
ben saece kapaığı çektim kutunun altı böyle sarılı kırmızılı
ama benimkinde cilt ve tırnak diyo formulu değişmişse bilemicem

Sipariş ettim bende. Bakalım inşallah faydasını görürüm. Teşekkürler

dax sulpur aldım geçen hafta dax supergro nun beni mest eden kokusundan dolayı niyeyse gayet emindim bunun da mis kokacağından ama kapağı bir açtım dertlendim o koku da nedir öyle
etkisini merak ettiğimden sürüyorum geceleri yatmadan önce daha sağlam tırnaklarım kırıldı diye keserim genelde üşenirim tırnaklarımı törpüleyip kısaltmaya falan bu gidişle pençe kıvamında tırnaklarım olacak

daxın hindistan cevizli bi kremi var müthiş tam senlik
o cilt saç için yanlış hatırlamıyosam aha da işte kendisi

Dax yumuşatıcı, nemlendirici, hindistancevizli yağ.

içerik :

Hindistan cevizi yağı, mineral yağlar, E vitamini içerir. Saç dökülmesini engeller. Fiziksel yorgunluk giderici ve ferahlatıcı etkisi vardır. Yaşlanmayı geciktirir. Hücre yenilenmesini sağlar. Cildi yumuşatır, hoş koku verir.

aaaaaaaaa bunu görmemiştim ben daha öncee bulursam alayım hindistan cevizi kokuyor supergro da saçlarımı durulayamama rağmen kokusuna aldanıp sürüyorum her sefer saçıma

aaaaaaaaa bunu görmemiştim ben daha öncee bulursam alayım hindistan cevizi kokuyor supergro da saçlarımı durulayamama rağmen kokusuna aldanıp sürüyorum her sefer saçıma

supergro halt etmiş yanında bu buram buram hindistancecizi kokuyo
kurabiye gibi geziyosun ortalarda
fiyatı da 17 lira bişey ama kocaman cam bi kavanoz baya uzun süre gidiyo

kullandın mı sen kurabiye kız olurum oh oh

evet canım geçen yaz tatilde bi kavanozu bitirdim deniz güneş falan derken
akşam duştan sonra sürüyodum her yerime bacakları omuzları falan güzel parlatıyo diye

yine almam lazım haftaya tatile çıkıcaz atayım valize bi tane

parlatıyor deyince vücut simleri geldi aklıma bak olmadı ki şimdi :44:
sanki parlayıp da ne yapacaksam kendi kendime evde
her yanım kapalı zaten
alayım ben bunu kurabiye kız olayım ooooh misler gibi
teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…