El ve Tırnak Bakıımında Denenmiş Etkili Ürünler

bir de ben oğlumun bakım ürünlerinden de kullanıyorum el yumuşaklığı için
Eki Görüntüle 346229

güle güle kullan canım
bebe ürünleri de çok mantıklı deneyebilirim ben de

sonuçta badem yağının yararları bakım konusunda tartışılmaz
tırnaklarada faydalı olacağını düşünüyorum ben
ama özellikle tırnak bakımı için kullandığım bi yağ değil

tesekkur ederım ben yıne de bıraz surucem muhakkak bı yararı vardır bence de

sevgili amonra, tavsiye ettiğin beauty formulas hand & nail conditioning lotion'ı da aldım, günlük kullanım için ideal ve hafif bir losyon,oldukça güzel,çantamda taşıyorum.. beauty formulas ürünlerini gayet beğendim,el için favorim yine de yatmadan regenerating hand cream ve günlük vaseline'in cocoa&shea butter cream; beauty formulas'ın softening intensive foot creami de ayaklar için güzel.. amonra bu arada bloğun var mı?takip edelim varsa

memnun kalmana çok sevindim
küçük bütçelerle güzel ürünler kullanmak mümkün bunun en güzel örneği bi çok ürün
aslında bi bloğum var ama aktif durumda değil
sadece ojelerle sınırlı
aslında daha geniş kapsamlı daha donanımlı bi blog düşünüyorum ama
ciddi mesai ve zaman isteyen bişey blog işi
bi de herkesin her konuda blogu var artık
eski blog kaliteleri malesef yok
bi ruj bi allık kapan blog açıyo
burdan da paylaşıyorum zaten denediklerimi memnun kaldıklarımı
kk fazlasıyla vaktimi alıyo hem de blogdan daha samimi geliyo buradaki paylaşımlar

bu ne güzel bi topic olmuş böyle ben daha önceden nasıl keşfedememişim neyse baştan sona okudum ve listemi hazırladım yarın ilk iş alışverişe gidilecek o kadar

lush lemony flutter almaya mağazaya gittim saç serumundan sabuna kadar bi dünya ürün aldım az bir miktar kullanmak yeterli gibi sanırım beni birkaç ay idare edecek ayrıca beauty formulas hand & nail conditioning lotion'ı da aldım fiyat olarak çok ekonomik... amonra yeni paylaşımlarda bekliyoruz senden. lütfeeeeeeeeeennnnnn bizi kırma :) saç bakımı, cilt bakımı ne olursa olsun önerilerini takipteyim

canım aldığım bi kaç yeni ürün var en kısa zamanda paylaşıcam
lushun başka değişik bi el kremini aldım
henüz yorum yapmak için erken

Kızlar eğer cildiniz kuruysa ve de hiç nemlendiremiyorsanız benim gibi özellikle kışın,
bu krem mucize gibi iyi geliyor şiddetle tavsiye ederim
İlk başta yağlı oluyor eller ama emince çok güzel nemleniyor

harika bir krem olduğunu düşünüyorum.el ve ayakta çok iyi sonuç veriyor.

Eklentiler

• $220520126921.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
nesini bu kadar beğendin detay versen :) ben el bakımı cahiliyimdir bu ürünüde ilk defa duydum...

ne zaman yazmışım şimdi baktım daha yeni özür dilerim öncelikle, tuz ve yağlar var içinde bahsettiğim ürünün, tırnak etlerini çok güzel temizliyor ve şahane nemlendirme etkisi var ama gel gör ki 80 lira da fiyatı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…