• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve ayak terlemesi

ayak kokusu ile bir başlıkta bir üye öneride bulunmuştu. :enbuyukkk: erkek arkadaşımın ayakları çok terliyordu ve kokuyordu.bu yöntemi okuyup sölemiştim ona uyguladı şu an 2.haftada olmasına rağmen..koku bit-ti!!!!!!!!!!!!! :lepi: :lepi: çok az terleme varmış o da biticek inş...yöntem şu:
4 şişe sirkeyi bi leğene koyuyursunuz.hergün aynı saatte ayaklarınızı bu sirkenin içinde 20 dk bekletiyorsunuz.20 dk sonra ılık suyla ayaklarınızı duruluyorsunuz.leğeni dökmeyip 1 hafta boyuncua aynı sirkeyi kullanabilirsiniz ama her hafta değişitirmek şart..denemekte yarar var bence..
bu arada ismini anımsayamadığım ama bilgisinden yararlandığımız arkadaşa teşekkür ederim..... a.s.

hrk merhaba... 27 yasımdayım. herseyı aklınıza gelebelıcek her yolu denedım... ameliyat dısında.ınt öylesine gezerken yenı cıkan şeyler var mı dıye bakarken TERESON diye bır sprey buldum...kesinlikle harika .... 3 gundur kullanıyorum...olamaz böle bişey ....mucizevi bişey... el, ayak, koltuk altı teri diye bişey kalmadı.int aratabılırsınız...son caremdi gercekten bu ter olayından gerçekten cok sıkılmıştım..sosyal hayat dıye bısey kalmadı inanın..ama şimdi gercekten çook ama çook mutluyumm hrk kullansın ...hrk mutlu sağlıklı günler diliyorum...

bayan turuncucum bir şey sorucamm bu sirkelerin miktarı nasıl? yani 4 şişe ama her bir şişe ne kadarlık? cevap yazarsan sevinirim tatlım

acayip can sıkan bi durum bu bende de var hatta yazın penye patiklerden giyiyorum ayaklarıma o kadar ciddi yani
selamlaşmaya tokalaşmaya çekiniyorum ter ellerimden akıyo resmen su gibi :(
cildiyeye göründüm dr 28 yaşından sonra geçer dedi daha 1 yılım var ama geçecek gibi durmuo :(

ayyy evet çok kötü bişey bende de var aynı sorundan herkes gülüo bana yazın ortasında çorapla gezilir mi diye ama yapacak bişi yok çorap giymezsem her yere ayak izim çıkıo terden:) ama çok kötü bi durum ellerim ve ayaklarım çok aşırı terliyo burada bi arkadaş sprey ismi vermiş acaba ne kadar etkili almayı düşündüm açıkçası çünkü insan bi çözüm yolu arıo ve kurtulmak için ne duysa yapmaya çalışıo off offff :(

ben ameliyat oldm arkadaşlar çok memnunum merak edeniniz varsa özelden msj atablrsnz
bu arada her yolu denemiştim ve fayda bulamamıştm
maxim tereson kullandm iyontoferez cihazımda var.
ameliyat tek çözüm ve kesin çözm bnce

off ya aynı şey bende de var el ve ayaklarım acayip terlio su gibi terli bazen ellerim botox falanda yapıolarmıs ama pahalı ve tekrarlama ihtimali varmış bu ameliyat nasıl biraz bilgi verebilirmisiniz

bendede var aynı durum...
2-3 sene önceye kadar aşırı derecede vardı...
ellerimden damlardı resmen..
yazı yazamaz iş yapamazdım...
açık ayakkabı giyemiyorum çünkü terleyince ayağım kayıyor ve burkuyorum sürekli..
tokalaşamıyorum...az da olsa azaldı son bir yılda..
28 yaşındayım....
BOTOKS çare dediler ama ben yaptırmam...
güvenemem...

bende iyontoferez cihazını aldım kullanamadm dogru dürüst yararınıda görmedm. kullanırken aşırı batma kaşıntı çok rhtsız edio elektrkler geldikçe sıçrıcak gibi oluyosnz. düşük akımda çalıştrırsanız öylede hiç bi faydası olmuyo...
tereson aldım oda azalttı ama hiç bi zaman rahatlatmadı. hep kafamda dertti sonra tesadüfen 2 arkadaşımda daha bu sorun oldugunu ögrendim ben sanırdımki benden başka kimsede yok...
beraber konuştuk ben bayram ali özusludan bahsettim onlarda araştırdılar ben ameliyat olmayı göze koymuşken onlar hızlı davrandı birer hafta arayla oldu arkalarındanda ben:) 3 ümüzde çok memnunuz...
ameliyat koltuk altından mikro cerrahiyle yapılan bi ameliyat yarım cm lik iki delikten birinden kamera birinden klipsleri yolluyolar sempatik sinirin fazla çalışmasını engellemek için bu sinire klipsler takılıyo. yarım saat kadar süren bi ameliyat bi gece hastanede kalıyosnz ameliyatın etksnide narkozdan çıktıgnız anda farkediyosnz. benim ayaklarım çok hafif nemleniyo. ellerim tamamen geçti hatta kupkuru nemlendirici bile sürüyorm. koltuk altımdada terleme yok... herkese tavsiye ederm.. 21 yaşındaym bu arada

bu arada botox yaptırmayı bende düşünmüştüm ama 2 milyara fln mal oluyomuş 3 ay sorada tekrar başlıyomuş elde his kaybı yaratabiliyomuş ben mimarlık okudugum için ellerim benm için çok önemlydi bunu göze alamadım. 3 ay için o kdr parayada degmez yazık... ayrıca uygulamasıda o kdr acılıymışki doktor bana sedasyon altında yapıyoruz bu işlemi elde sinirler çok fazla duyarlılık çok fazla dedi dayanamıcak kdr acı verdiginden hatta kendi bile bunu yapmaktan hoşlanmadıgından bahsetmişti...
ameliyatı ssk yarısını karşılıyo 1bçk civari bi para ödüyosnz hastaneye

en zahmetsız ve ucuz cozumu ggdan ayak kokusu gıderıcı tabanlık satılıyor onu al ayak numarana gore kes ayakkabının ıcıne koy
ne ter kalır ne koku
esımdede aynısı vardı
terlemeye baglı agır koku yayıyordu oysakı esım cok temız ve tıtızdır ama bunye yapıyor ne yapsın
allaha sukur cozum buldum
aldık özel tabanlıgı bu sorundan tamamen kurtulduk

ya kızlar banada yardım edin ya benim sorunum daha farklı sanırım
normalde evde ayaklarım hiç terlemez ama hangi ayakkabı giyersem giyim ayaklarım çok terlio nefret ettim artık ya ne yapmam gerekir tereson falan kullansam faydalı olurmu acaba. kullandığım çoraplardan mı acaba bilmiorum ama değiştiriyorum hep fayda etmio.:1no2:

ya kızlar banada yardım edin ya benim sorunum daha farklı sanırım
normalde evde ayaklarım hiç terlemez ama hangi ayakkabı giyersem giyim ayaklarım çok terlio nefret ettim artık ya ne yapmam gerekir tereson falan kullansam faydalı olurmu acaba. kullandığım çoraplardan mı acaba bilmiorum ama değiştiriyorum hep fayda etmio.:1no2:

canım bahsettıgım tabanlıgı kullan hem ayakların terlemez hemde kokmaz kullan bak bana dua edeceksın yanlız yanlıs yazmısım gıttıgıdıyordan almamıs nesım sahıbınden .comdan almıs ılan nosu 17948183 koku gıderıcı sıhırlı tabanlık dıye yazınca cıkması lazım yanlız gıttıgıdıyordan degılmıs tekrarlıyım sahıbınden .comdan almıs esım
tanlıs yazdıgım için herkesden özüüürrrr

canım bahsettıgım tabanlıgı kullan hem ayakların terlemez hemde kokmaz kullan bak bana dua edeceksın yanlız yanlıs yazmısım gıttıgıdıyordan almamıs nesım sahıbınden .comdan almıs ılan nosu 17948183 koku gıderıcı sıhırlı tabanlık dıye yazınca cıkması lazım yanlız gıttıgıdıyordan degılmıs tekrarlıyım sahıbınden .comdan almıs esım
tanlıs yazdıgım için herkesden özüüürrrr
hemen denicem çok teşekkür ederim bayanssulusmile

hiç önemli degıl cnm dedıgım gıbı kullan ve mmenun kalırsan haberım olsun %99.999 memenun kalacagına emınım

bend ameliyat oldum ellerden kurtuıldum ama ayaklar devam ediyor.koltuk altı ilk sene terlememişti sonra o da başladı.bazıları 10 yıldan sonra ellerde de geri dönüşüm oluyor diyor,bakalım daha 7 senemiz var.ama kuru eller insana müthiş bir özgüven veriyor.keşke ameliyat dışında daha kolay bir yöntem olsa...ter bende yön değitirdi şimdi eller yerine bel,sırt,,göğüs altları terliyor.ilginç tıp çok ilerledi de bi tere doğrudürüst %100 çözüm bulamıyor.

ben de 21 yaşındayım ve kendimi bildim bileli şu el ve ayak terlemesiyle baş etmeye çalışıyorum önceleri pek sorun olmuyodu ama şimdi çok büyük bi özgüven kaybına neden oluyo bu hastalığa sadece üniversite hastanelerinde bakıldığını duydm ve gittim bana 2türlü tedavi söyledi bunlardan birincisi el ve ayağı su dolu kapa sokup elektrik vermeleri ve bu 20gün devam ediyor ve kesin bir çözüm değil. ikincisi ise botoks bu da 6ayda bir tekrarlanması gerekiyor ve maliyeti bize ait. geçmiş yazışmalarda okuduğum kadarıyla klipsli ameliyat en güzel çözüm peki bunun maliyeti ne kadar ve bize mi ait ben bunu merak ettim dediğiniz spreyi de mutlaka araştırıcam.görüşmek üzere:69:

hemşireyim, malum nöbetler ve 24 saat nöbetlerimde saboda ayaklar terliyor ve pis kokuya dönüşüyordu.her yolu denedim.ve ve tuba ayak spreyiyle çözüm buldum.ayak terleme ve pis koku sona erdi.abimde bana minettar.herkese tavsiye ederim:79::79::79::79::79::79:

Back