El ve Ayak terlemesi....?

benim ayaklarım değil ama ellerim biraz terliyor, koltuk altlarım aşırı terliyor ama :uhm:

el terlemesı ıcın bıleme ama esımınde ayak terlemesı var
sahı...com koku gıderen bı tabanlık var onu kullanıyor hem terlemeyı azaltıyor daha önemlısıde terlemeye baglı kokuyu tamamne yok edıyor arkadaslar
bu tabanlık cok guzel bısey ve hem ucuz hemde bakımı falan yok
ayakkabının ıcıne koyuyorsunuz okadar
koku gıderen tabanlık dıye yazınca cıkar heralde
bulamzasanız bana yazın esıme sorarım

Ayaklariniz terliyorsa mutlaka kotton coraplar giymelisiniz.

Kıslar....
El, ayak ve koltukaltı terlemeleri için önereceğim tek ürün KURSEPT krem. Eczaneden alıyorsunuz ve sadece 3,80 TL. İlk kullanımda ard arda 4 gün her gece yatmadan temizlenmiş ayaklara sürüyorsunuz. 4 günden sonra haftada 1 uygulamak yeterli hatta daha sonralar 15 günde 1 kez bile yeterli oluyor. Hem ucuz hem eczaneden olduğu için güvenilir hemde kullanımı çok basit. Ben kullanıyorum, çok memnunum.

Merhaba arkadaşlar benimde el ve ayaklarım çok terlemekte....Geçen yıl dermotog tarafından galvanoterapi denilen bir tedaviye alındım...Haftanın hergünü 20 dk kadar el ve ayaklarınızı çeşme suyu doldurulmuş leğenlere koyuyorsunuz...Sonrada bir makinadan çıkan metal uçlar bu suyun içine atılıyor...Ufak karıncalanmalar hissediyorsunuz...20 gün devam ediyorsunuz...Yaklaşık 5-6 ay etkisi devam ediyor...Mükemmel bir kuruluk sağlıyor....Bu yılda bahar gelince tekrar yaptıracağım..Yazı kuru ayaklarla geçirmek çok hoş...Açık ayakkabıda terli ayak sorun oluyordu hep.....

ben bu tedaviyi bir hastanede oluyordum yıllar önce. daha sonra bunu sonuna kadar kullanmam gerektiğini eve almam gerektiğini söylediler. o zaman türkiye de yoktu ve çok pahalı bir aletti. ellerimde de çatlamalar yaptı bir sre sonra. elektirk o çatlak yerlere acı veriyor.

Aşırı terleme için ilaç kullanmadan önce Adaçayı içebilirsiniz. Düzenli içildiğinde ciddi şekilde aşırı terlemeyi azaltır. Benim de iki hafta öncesine kadar yaz sıcağından ellerim terliyordu. Normalde çok terlemem hele ellerim hiç terlemez. Fare tutarken rahatsız oluyordum. Adaçayı içtim, böyle bir etkisi olduğunu biliyorum. Terlemenin geçtiği fark ettim. Yani sıcaktan zaten terliyoruz da avuçlarımın içi terlemiyor artık.

Dün gece Suna Dumankaya Saba Tümer'in programında doğal bir yöntem önerdi,bir kova suya deniz tuzu atıyorsunuz,el ve ayaklarınızı bir süre bu suda tutuyorsunuz,daha sonra ellerinizi ve ayaklarınızı iyice kurulayıp bir çorba kaşığı papatya ve adaçayını un haline getirip, iki çorba kaşığı pudra ile karıştırın,bu karışımı el ve ayaklarınıza sürün zamanla terlemeniz azalacaktır dedi,ayrıca el ve ayak terlemesi olan kişilerin günde 8 bardak su içmesi ve baharatlı yiyeceklerden uzak durması gerektiğini söyledi.
Ne kadar işe yarar bilmiyorum ama gece programda duyduğum Suna Dumankaya metodunu sizinle paylaşmak istedim.
Ben ayak kokusu icin duymustum bunu.

kızlar internette el we ayak terlemesi için bi ilaç buldum adı...ama nasıl bi ilaç olduğu hakkında bilgim yok kullanan warsa weya duyan bana yardımcı olabilirmi?
dün burada hametan diye bir pşik kreminin terlemeyi kestiğini okudum bugün eczaneye gidemedim ama aklıma evde ki başka pşik kremini denemek geldi belki işe yarar dedim oğlum için aldığım bir kremdi. sırılsıklam olan ayagıma sürdüm önce ve inanamadım işe yaradı saatlerdir ıslanmıyor ellerimde kupkuru ve normalde en fazla 15 dk çorap değiştirmesem duramam ayagım yarım saat ıslak beklese resmen şişmeye başlıyor normalde şu an da işe yaradı görünüyor ama tekrar tekrar deneyecegim

%100 kesmedi ama %95 kesti galiba

X