• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ve ayak heykelleri de dekorasyon objesi oldu güzel bir fikir

TRENDY34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
86
0
36
İzmir
$bebek_el_ayak_heykel.webp$bebek_el_ayak_heykel (7).webp$bebek_el_ayak_heykel (8).webp$bebek_el_ayak_heykel (9).webp$bebek_el_ayak_heykel (10).webp$bebek_el_ayak_heykel (11).webp$bebek_el_ayak_heykel (12).webp$bebek_el_ayak_heykel (13).webp$bebek_el_ayak_heykel (14).webp$bebek_el_ayak_heykel (15).webp$bebek_el_ayak_heykel (7).webp$bebek_el_ayak_heykel (6).webp$bebek_el_ayak_heykel (2).webp$bebek_el_ayak_heykel (2).webp$bebek_el_ayak_heykel (3).webp$bebek_el_ayak_heykel (3).webp$bebek_el_ayak_heykel (4).webp$bebek_el_ayak_heykel (4).webp$bebek_el_ayak_heykel (5).webp$bebek_el_ayak_heykel (5).webp$bebek_el_ayak_heykel (6).webp$bebek_el_ayak_heykel (16).webp

çok ilginçmiş.. :44:

ama bana biraz ürkütücü geldi niyeyse ... ben bebişimin ayakizinin kagıtta olmasını tercih ederdim heralde... boyle vucuttan koparılmıs parcalar gibi duruyo tuylerim diken diken oldu

sevemedim

:) ilk başata banada öyle gelmişti evet ama kızım büyüdükçe ilerde ona göstermesi çok güzel olacak. Zaten aslında bunu her 3-5 yıl aralıkla yapıp gelişimini görmek de farklı tabi

Bunu bir Kore dizisini izlerken görmüştüm anlamlı gelmişti gerçekten :) güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim...:16:

evet canım bana da biraz ürkütücü gibi geldi..özellikle ayaklar...ama olur da begenenler için değişik bir fikir....

ayaklarlardan ten rengine yakın olan gerçekten ürkütücü,sanki kopmuş ya da kesilmiş gibi...ben de şunları beğenmiştim,yine aynı şekilde hatıra olarak anlamlı olur bence.$uclu%20duvar-240x280.webp$album%20pembe-240x280.webp$dabapr-240x280.webp$dalemasabeyaz-240x280.webp$dalemasanatur-240x280.webp$naturel%203%20boyutlu-240x280.webp

bu şekilde bi çerçeve ya da fotoğraf albümü düşünülebilir bence,fiyatları da çok uçuk değil.40 lira civarında:40:

benim bebeklik ayak izim var alçıdan asılı mesela çok severim ben onu da, direk el ayak olanları sıradışı ürkütücüm olabilir

Çok anlamlı ama ben evde görsem korkarım hele de yalnızsam:18: Bazıları aşırı gerçekçi..Bu nedenle alçı üzerindeki ayak izi daha güzel.hem korkutmuyor hem de aynı anlamı veriyor.

Back
X