El Titremesi ve Terlemesi (Yardimci olursaniz sevinirim)

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
Selam degerli bayanlar,

ben toplam 9 kez havale gecirmisim, (annemin anlatmasina göre) ilk olarak bir kac aylik iken havale gecirmisim ve son olarakta hatirladigim kadariyla 11 yasindaydim. Ilk havaleden sonra ellerimde terleme ve titreme meydana gelmis ve ikincide tamamen yok olmus. Bu olay diger havalelerde de tekrar etmis. 3. de ortaya cikmis 4. de kaybolmus vs. ve son olarak 9. kez gecirdigimde ellerimde titreme ve terleme kaldi. Bir cok doktorlara gittim nöroloji olsun beyin cerrahlari olsun hocaya bile gittim, anlayacaginiz calmadigim kapi kalmadi ama malesef olumlu bir sonuc alamadim. senağlama Gercekten cok rahatsiz edici bir durum allah düsmanimin basina vermesin. :Saruboceq: internette bu konu hakkinda arastirmalar yaparken istanbuldaki Nöroloji doktoru SEDAT DAG nin bir yazisina rastladim ve bir randevu almayi düsünüyorum, yalniz almaynada yasadigim icin sadece randevu almakla bitmeyecek, bilet almam gerekiyor hotel de kalacagim derken maglum biraz pahaliya mal olacak ve eger birde iyi bir doktor degilse bu kadarda masraf etmek istemiyorum. Aceba bu doktor hakkinda bilgisi olan arkadaslar var mi?
Birde istanbulda tavsiye edebileceginiz uygun bir hotel var mi? Simdiden tesekkür ederim...

canım belkide bunun baska nedenleri olabilir sadece norolojik olarak düsünme baska nedeni olabilir benim ellerim cok titriyor doktora gittim bir nedenini bulamadılar psiklogta bulamdı nedenini bnde bilmiyorum. ama sana tavsiyem guatr hastalıgı da olabilir. bunun icinde bir doktora git derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…