- 20 Temmuz 2019
- 160
- 131
- 33
- 35
- Konu Sahibi pinklady16
-
Sakinleştirici almak acaba işe yarar mı Dr kontrolünde. Bende misafire çay verirken elim titriyor ne hikmetseDoktora öğrencisiyim. Yakında tezime başlayacağım. Deney yapmam, laboratuvarda çalışmam gerekiyor. Ancak şöyle bir problemim var. Deney yaparken yanlış birşeyler yapacağımı düşünüyorum ve ellerim zangır zangır titremeye başlıyor. Bu durum özgüvenimi zedeliyor. Bu durumu nasıl aşabilirim? Önerileriniz nelerdir?
Kullandım Dideral. Bir işe yaramadı amaSakinleştirici almak acaba işe yarar mı Dr kontrolünde. Bende misafire çay verirken elim titriyor ne hikmetse
Şöyle laboratuvarda kullandığımız bazı maddeler zor elde ediliyor, pahalı ve deney yaparken çok hassas olmak gerekiyor. Telafisi olmayacak bir durum değil ama maddi götürüsü çok fazla.Yanlış bir şey yaparsanız ne olur? Laboratuar mı Patlar?
Dalga geçmek için sormuyorum, insanız, hata yaparız, yanlış da yaparsanız baştan yaparsınız.
Telafi edilmeyecek bir durum olma ihtimali var mi?
Şöyle laboratuvarda kullandığımız bazı maddeler zor elde ediliyor, pahalı ve deney yaparken çok hassas olmak gerekiyor. Telafisi olmayacak bir durum değil ama maddi götürüsü çok fazla.
Aynı sorunu yaşıyorum çok sinir bozucuSakinleştirici almak acaba işe yarar mı Dr kontrolünde. Bende misafire çay verirken elim titriyor ne hikmetse
Bence sakinleştirici çözüm değil sizi sadece o an için kurtarır. Bende de el titremesi sorunu gergin olduğum sevmediğim insanların yanında. Özellikle biri ben birşey yaparken dikkatli bakarsa. Hamile kaldığımdan beri çok azaldı ama ilerde bebeğime mama yedirirken kalabalık ortamda yine titrerse diye korkuyorumKullandım Dideral. Bir işe yaramadı ama
Hamilelikte böyle sorunlar azalıyor yada bitiyor..İnşallah benm hamileliğimdede tamamen biter...bende el titreme şeklinde değil ama sanki bütin vücudum sarsılıyor gibi oluyor oda aynı sebepten yani kaygıdan...şu anksiyeteden kaygıdan çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim...Eskiden iş beceremeyenle dalga geçerdim elim çabuktu becerikliydim..Hala öyleyim ama biri beni izliyosa neyi nereye koyucağımı şaşırıyorum resmen saçmalıyorum...Bence sakinleştirici çözüm değil sizi sadece o an için kurtarır. Bende de el titremesi sorunu gergin olduğum sevmediğim insanların yanında. Özellikle biri ben birşey yaparken dikkatli bakarsa. Hamile kaldığımdan beri çok azaldı ama ilerde bebeğime mama yedirirken kalabalık ortamda yine titrerse diye korkuyorum
Yalnız olmadığımı bilmek bir nebze rahatlıyor Allah yardımcımız olsun. Bende de anksiyete var. Çay kahve içerken çaya şeker atarken toplum içinde çok stres oluyorum. Hele evime misafir gelsin gerim gerim geriliyorum. Baya hafifledi tüm bu bahsettiklerim umarım tekrarlamaz. Herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor cidden. Ne kadar titreyecek mi diye düşünüp korksam o kadar titriyordu.Hamilelikte böyle sorunlar azalıyor yada bitiyor..İnşallah benm hamileliğimdede tamamen biter...bende el titreme şeklinde değil ama sanki bütin vücudum sarsılıyor gibi oluyor oda aynı sebepten yani kaygıdan...şu anksiyeteden kaygıdan çektiğim kadar hiçbişeyden çekmedim...Eskiden iş beceremeyenle dalga geçerdim elim çabuktu becerikliydim..Hala öyleyim ama biri beni izliyosa neyi nereye koyucağımı şaşırıyorum resmen saçmalıyorum...
Kesinlikle...Benimde çocukluktan geliyor biliyorum...Allaha şükür harika bi ailem var ama bazen bilinçsiz davranılabiliyor onları eleştirmek istemem ama neyin sebep olduğunu belli yaştan sonra anlayabiliyorsunuz..Elimden geldiğince naif olmaya çalışıcam çocuğuma allah nasip ederse...Tabi bazen elde olmuyor o kadar da olur önemli olan aşırıya kaçmamak...Sizinde umarım kalıcı olur..Yalnız olmadığımı bilmek bir nebze rahatlıyor Allah yardımcımız olsun. Bende de anksiyete var. Çay kahve içerken çaya şeker atarken toplum içinde çok stres oluyorum. Hele evime misafir gelsin gerim gerim geriliyorum. Baya hafifledi tüm bu bahsettiklerim umarım tekrarlamaz. Herşey beyinde başlayıp beyinde bitiyor cidden. Ne kadar titreyecek mi diye düşünüp korksam o kadar titriyordu.
Bir yerde okumuştum çocukken yüksek sesle azarlanan kişilerde anksiyete daha yaygın oluyormuş. Çocuklarımıza bağırmayalım, korkutmayalım, ani tepkiler vermeyelim, onların yanında tartışmayalım hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?