El terlemesine süper öneri

audreywaldorf

Aşkım Sen Benim Balımsın
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
433
5
kızlar bir blogta gördüm el terlemesine pişik kreminin iyi geldiğini doğru mu daha yeni paylaşılmış deneyen var mı ilkkez duydum

kızlar bir blogta gördüm el terlemesine pişik kreminin iyi geldiğini doğru mu daha yeni paylaşılmış deneyen var mı ilkkez duydum

Ay keşkee iyi gelen bişey olsa heralde en çok sevinenlerden biri ben olurum ellerim ayaklarım nasıl terler anlatamam uyuz oluorum, insan içinde hele ödüm kopuyo insanlarla fln tokalaşırken iğrencekler benden diye:KK43:

Ay keşkee iyi gelen bişey olsa heralde en çok sevinenlerden biri ben olurum ellerim ayaklarım nasıl terler anlatamam uyuz oluorum, insan içinde hele ödüm kopuyo insanlarla fln tokalaşırken iğrencekler benden diye:KK43:

aynenn hem bana çok laf ettiler kafama takmamı sağladılar.deneme fırsatın varsa deneyip yorum yazar mısın? Yoksa markete gidicem birazdan herşeyi deniyorum ben :KK14:

aynenn hem bana çok laf ettiler kafama takmamı sağladılar.deneme fırsatın varsa deneyip yorum yazar mısın? Yoksa markete gidicem birazdan herşeyi deniyorum ben :KK14:

Maalesef canm çalışıyorum işyerindeyim :KK43: ama zaten onu öle 1 kerede kullanıp göremeyiz heralde :26: Ben ne doktorlara gittim ne kremler kullandım banamısın demedi dokunmatik telefon bile kullanamıorum keşke iyi gelse pişik kremi adı neymiş buarada biliyomusun?

Benimde ellerim cok terler ve ust bolgeside bi o kadar kurur. Yeni yeni bu yontemi uyguladim ve simdi bu yazilari okuyunca dank etti. Eskiden ellerim terli birisiyle heran tokalisicam diye elimde hep bi mendilim olurdu mendilsiz sokaga cikmazdim ama ellerim kuruyo diye son donemde pisik kremi suruyorum son 6aydir falan ve ellerim terlemiyo. Demek bu yuzdenmis :) pisik kreminin ismi hametan. 1-3 lira arasi bise olmasi lazim

• Beğen
Reactions: iiz
merhaba kızlar .. ben şubattan beri hametan kremi kullanıyorum sarı olanından, hatta konuda açtım mutlaka sizlere de faydası olcaktır diye :KK51: ben gece sürmüyorum her gün evden çıkacağım zaman krem sürüp çıkarım ben, şimdi o krem yerine hametanı sürüp öyle gidiyorum hem avuç içimin terlemesini önlüyo hem elimin üstünü yumuşatıyo kesinlikle tavsiye ederimm :KK1: kullandığım ilk gün bile kupkuruydu ellerim baya etkili bişey.. malum yaz mevsimindeyiz tamamen kupkuru değil tabi şu mevsimde eller ama kesinlikle baya azaltıyo kışın ise kupkuru deneyinn.. umarım sizde faydasını görürsünüz.. :KK76:

bende aynı dertten muzdaribim sevgilimle uzun süre el ele gezemiyoruz araya peçete koyuyoruz arabanın direksiyonuna peçete kaplayıp geziyorum ve dolmuşta genelde koltuğun kumaşlı yerini tutmaya çalışıyorum :KK51:

konu sahibi arkadaşım başlığınla "El terlemesine süper öneri" , ilk yazdığın
"kızlar bir blogta gördüm el terlemesine pişik kreminin iyi geldiğini doğru mu daha yeni paylaşılmış deneyen var mı ilkkez duydum" cümle arasında hiç bir alaka yok. denemişsin de olumlu sonuç almışsın gibi süper öneri demişsin. insanları yanıltmayalım lütfen. konuna uygun başlık açarsın umarım bundan sonra :KK20:

bıkere elımde lekeler cıkmıstı ben hastanede calısıyorum hemen cıldıyeye gıttım terlemeden dedı baya korkmustum yanı
benım elım cok terler okuldayken sınav stresınde ozellıkle butun sılgı tozları elıme yapısırdı ıgrenc
sordum pekı napabılırım terleme ıcın dıye.. yapıcak bısey yok dedı ıstersen kursept dıye bı krem var onu dene dedı ama komple avuca suruldugu ıcın cok rahatsız oldum pek kullanamadm

ben merak edip evde ki pişik kremini denedim galiba işe yaradı hem elimde hem ayagımda denedim normalde 15 dk da bir kere corap degıstırırım saatler oldu değiştirmedim ellerimde kupkuru hayret şaşkınım

X