- 11 Kasım 2010
- 433
- 5
- Konu Sahibi audreywaldorf
kızlar bir blogta gördüm el terlemesine pişik kreminin iyi geldiğini doğru mu daha yeni paylaşılmış deneyen var mı ilkkez duydum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bir blogta gördüm el terlemesine pişik kreminin iyi geldiğini doğru mu daha yeni paylaşılmış deneyen var mı ilkkez duydum
Ay keşkee iyi gelen bişey olsa heralde en çok sevinenlerden biri ben olurum ellerim ayaklarım nasıl terler anlatamam uyuz oluorum, insan içinde hele ödüm kopuyo insanlarla fln tokalaşırken iğrencekler benden diye
aynenn hem bana çok laf ettiler kafama takmamı sağladılar.deneme fırsatın varsa deneyip yorum yazar mısın? Yoksa markete gidicem birazdan herşeyi deniyorum ben
arkadaşlar eğer kullanırda faydasını görürseniz mutlaka haber verin olur mu?
ben merak edip evde ki pişik kremini denedim galiba işe yaradı hem elimde hem ayagımda denedim normalde 15 dk da bir kere corap degıstırırım saatler oldu değiştirmedim ellerimde kupkuru hayret şaşkınımkızlar bir blogta gördüm el terlemesine pişik kreminin iyi geldiğini doğru mu daha yeni paylaşılmış deneyen var mı ilkkez duydum