:çok üzgünüm: bende takı yapmak istiyorum..bende marifetliyimdir el işlerinde..dantel,örgü konusunda çok iyiyim ama sanki takı işi beni biraz korkutuyor..
bana da yardımcı olun..sıfıra sıfır bilgilerle başlayacağım için
nerden nasıl başlayabilirim..önerileriniz nelerdir??Nazlıcım özellikle beni yalnız bırakma.
stres atmaya bire birmiş bu takı işini yaparken herşeyi unutuyormuşsun öyle diyorlar..a.s.
Canım benim çok iyi düşünmüşsün takı işini..İnan yaparken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksın ve ben elimden geldiği kadar yanındayım birlikte bu işinde üstesinden geliriz:1hug:
Sıfırdan başlıyoruz ve bunun için öncelikle malzemelere ihtiyacımız var...Canım en yakınında bulunan Boncuk alışveriş yani bir hobi merkezine gitmen gerekiyor..İlk başlangıç için gereken tüm malzemeleri hemen veriyorlar..Aldıktan sonrasında tekrar başa döner elinde ne malzemeler oluştu ne yapmak istiyorsun konuşur ve nasıl olacağını anlatırız hemen ilk takını yaparız:teytey:Bu arada sana bir link gönderiyorum tek tek gösteriyor nasıl dizilir takıya başlarken ilk bana yardımcı olan linktir bu dizilişleri gösteriyor canım boncuklarla yapılacak işleri resimlerin üstüne tıklarsan direk uygulamayı göreceksin birtanem.... TIKLA
Takı yapmaya ilk başladığımda birde malzeme aldığım yerin arkasında kurs veriyorlardı..Tel kıvırma ,ufak aparatları kullanmak,diziliş şekilleri vs ilk yardımı onlardan almıştım sonrası hep internetten..Zaten ilk basamakları öğrenince insan gerisini bakarakta anlayabiliyorsun canım..Malzemeleri alınca bir haber uçurman yeterli canım biliyorsun..Öpüyorum meleğim seni Şeniz
Takı yapmaya ilk başladığımda birde malzeme aldığım yerin arkasında kurs veriyorlardı..Tel kıvırma ,ufak aparatları kullanmak,diziliş şekilleri vs ilk yardımı onlardan almıştım sonrası hep internetten..Zaten ilk basamakları öğrenince insan gerisini bakarakta anlayabiliyorsun canım..Malzemeleri alınca bir haber uçurman yeterli canım biliyorsun..Öpüyorum meleğim seni Şeniz