- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi sukufenazz
-
Bence gören oluyor da yazmıyorlarBende bu konuyu açacaktim kimse yazmamış.. gören olmuyor konuyu galiba.
cok haklısın canAslinda tam da ekonomiyle hatta ev ekonimisine katkiyla alakali bir bölüm
Burada el emeklerimiz başlığı da var orada belki daha aktif paylasimlar olabiliyordur.
Tavsiyem benzer sayfalari takip edin sosyal platformlardan. Özellikle de yeni sayfalarla takiplesirseniz hem birbirinizi desteklemis olursunuz hem de karşılıklı paylasimlarla/yazismalarla cevre edinirsiniz ben de hobi amacli ufak tefek seylerle.ilgileniyorum ama satma amacim henuz yok daha acemiyim
Facete instada takip ettigim insanlar /gruplar var örnek bulma ya da aklima takilanlari sorabilirim düşüncesiyle bakiyorum.onlara. facete el emegi goz nuru diye bir sayfa var yoneticisi fadime diye bir hanim. Sadece bayanlara ozel sayfa zaten bir de ürün temini ya da satisinda da paylaşım yapanlar var gerekirse yönetimle konusursunuz. Benzer sayfalar da mevcut ben kanavice ile ilgili olanlari takip ediyorum.
Bir de belki buradan bir arkadas da yardimci olabilirPolo33 canim sen de bi el ativersen?
Bu linkten konulara bakarak kendine uyanlara yazabilirsiniz.Ören Bayan
Örgü, dikiş-nakış hakkında aradığınız tüm konular bu başlık altında birleştirilmiştir. Ören Bayan, Nako, Altın Başakwww.kadinlarkulubu.com
Edit: link ekleme...
Önerilerini alalim konu sahibesi arkadasa motivasyon olsun diye seni etiketledim birkac kelime yazarsin da şevki kırılmaz diye düşündümcok haklısın can
cok uzun şeyler yazardım da oglum anne eee dıyınce kısa kesdımÖnerilerini alalim konu sahibesi arkadasa motivasyon olsun diye seni etiketledim birkac kelime yazarsin da şevki kırılmaz diye düşündüm
Musait olunca yazarsin uzun uzun, konu sahibine bi el atalim destek olalim diye sey ettim :)cok uzun şeyler yazardım da oglum anne eee dıyınce kısa kesdım
Haklısın can bızler istersek herseyı basarabılırız. sadece bızde o guc olsun el işi cok önemli bır iş stresımızı alıyor evımıze destek oluyor ben öyle yapıyorum. yeterkı isteyelim canlar... bu topıkte herzaman buradayım örneklerımızı paylaşalım Bu tarz gruplarda buluşalım. dıger hesaplarınızdada bubtarz etkilinler yapanları takıp edebilirsiniz satısınızda olur stresınızde atılırMusait olunca yazarsin uzun uzun, konu sahibine bi el atalim destek olalim diye sey ettim :)
Sen minik pasani ee ee yaptir gel annesi :)))
Kesinlikle ben lıf ıgne oyası kanevıce. kurdale nakişi örgu panci işi yapıyorumEl.emekleri topiklerinde boyle paylaşım yapilan konular var girin yazin kaynasin derim
Bu arada yaptığınız el isleri neler? Örgü mü, nakış mı, havlu kenari/yemeni oyasi mi? Ona uygun konu acarsaniz da destek oluruz yazariz, forumdaki bu islerle uğraşan hanimlar da yazar.
Kiz daha ne kaldi maşallahKesinlikle ben lıf ıgne oyası kanevıce. kurdale nakişi örgu panci işi yapıyorum
Olsun hallolur benim yorumum yaptigin el isi cesidineydi masallah el atmadığın alan kalmamisbu işlerı bıtırmek kaldı
Tesekur ederim can he valla atmadıgım iş kalmamiş herseyın sertifakasını almaya nıyetlendımOlsun hallolur benim yorumum yaptigin el isi cesidineydi masallah el atmadığın alan kalmamis
Yaaa benim de ogrenesim geliyor ama her seye el atmak istemiyorum simdilik :)yenı bır lıfe basladım kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?