El ile hamilelik oluşur mu

Tam tahmin ettigim oldkca elit bir tepki.. Ne beklediysem artık

Sizin gibi biri icin evet oldukca elit bir tepki :) Daha fazla uzatmamanizi rica ediyor ve ekliyorum uzerinize vazife olmayan seyleri kendinize yük etmeyin..

Sizin gibi biri icin evet oldukca elit bir tepki :) Daha fazla uzatmamanizi rica ediyor ve ekliyorum uzerinize vazife olmayan seyleri kendinize yük etmeyin..
Benim nasıl biri olduğumu anlayacak kadar zekisiniz hanımefendiciğim anlaşılan. Ben böyle bir zekaya karsı duramam zaten, sözümüzü dinleyip tam da simdi susuyorum. Bana verdiğiniz bu hayat dersi icin cok tesekkür ederim..

Rica ederim. Iyi gunler :)

Gecmis olsun canm hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah... bilmiyorum dogru mu ama evet herkes oyle diyor bakalim nasip

Benm de ilk denedigim ay cok gecikme yasadım normalde cok düzenliydi ve bana da aynısını söylediler ama birdahaki ay da hamile kalmadım, şümdi bu ay 3 olcak bakalım bekleyişteyiz. Yani cogunluk öyle olabilir ama tesadüfi denk geldigini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…