El ile hamilelik oluşur mu

feeling1

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
15
4
6
35
Merhaba, sizin tecrübelerinize güveniyorum sorum saçma olabilir ama okb hastasıyım ve takıntılarıma engel olamıyorum lütfen hor görmeyin beni. Eldeki zevk suyunun kalça kısmına veya klitorise (eli içeri sokmadan) dokundurulması hamileliğe yol açar mı? Hepinize teşekkür ederim...

Hayır

Kizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz

Umarım bebeğinize kavuşursunuz..

Bunu bende duymuştum doğruluk payı var mi bilmiyorum tabi, 7 aylık evliyim evlendikten iki ay sonra adet düzenim değişti düzensiz olmaya başladı sürekli gecikmeli geldi bu ara da Bebek istiyorduk tabi. Rahim kendini hazırladı mi bilmem ama 6. Ayda hamile olduğumu öğrendim gelişimi durdu Kurtaj oldum geçen hafta. Allah herşeyin hayırlısını versin

Bunu bende duymustum canim.benkm de duzenli gelen adetim duzensiz olunca dediler

Ya o değilde konu başlığı Keşke öyle olsa da hemen hamile kalabilsek Cinsel ilişkiyle alakalı tek bir bilgiye bile sahip değilsiniz ama masallah geride kalmıyorsunuz, sonra neymiş el ile hamile kalınırmıymış

El ile hamile kalmak nedir yahu?? Bir tanıdığım da göbek deliğinden hamile kaldığını idda ederdi daha neler duycaz acabaa? Sevişmeden önce biraz genel kültür lütfen..

Merhaba. Sorumun cevabını biliyorum lakin okbyle emin oldugunuz şeyler bile takıntı haline dönüşüp hayatınızı zindan edebiliyor.. Cevap için teşekkürler

El ile hamile kalmak nedir yahu?? Bir tanıdığım da göbek deliğinden hamile kaldığını idda ederdi daha neler duycaz acabaa? Sevişmeden önce biraz genel kültür lütfen..
Merhaba. Sorumun cevabını biliyorum lakin okbyle emin oldugunuz şeyler bile takıntı haline dönüşüp hayatınız zindan edebiliyor.. Cevap için teşekkürler

Genital organ üzerine bosalma yolu ile olabiliyor cok cok nadirende olsa fakat insanlar duzenli iliski hayati olmalarina ragmen hamile kalamiyor. Sizin o dedignz komik oldugu kadar imkansz bir durum.

Genital organ üzerine bosalma yolu ile olabiliyor cok cok nadirende olsa fakat insanlar duzenli iliski hayati olmalarina ragmen hamile kalamiyor. Sizin o dedignz komik oldugu kadar imkansz bir durum.
Kız okb hastasıyım diyor anlamıyor musunuz??? Sacma gelene cevap vermeden gecebilecek olgunluga ulaşın lütfen artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…