HayırMerhaba, sizin tecrübelerinize güveniyorum sorum saçma olabilir ama okb hastasıyım ve takıntılarıma engel olamıyorum lütfen hor görmeyin beni. Eldeki zevk suyunun kalça kısmına veya klitorise (eli içeri sokmadan) dokundurulması hamileliğe yol açar mı? Hepinize teşekkür ederim...
Cevabınız için çookk teşekkür ederim, eminsiniz değil mi? Yani spermin içeriye girme şansı yok mu? (içe sıvı akışı olmadı) Kusura bakmayın yoruyorum sizi ama...
Tecrübeli birine benziyorsunuz, içim rahatladı. Allah razı olsunhayır kesınlıkle hamıle degılsınız
Umarım bebeğinize kavuşursunuz..Kizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz
Bunu bende duymuştum doğruluk payı var mi bilmiyorum tabi, 7 aylık evliyim evlendikten iki ay sonra adet düzenim değişti düzensiz olmaya başladı sürekli gecikmeli geldi bu ara da Bebek istiyorduk tabi. Rahim kendini hazırladı mi bilmem ama 6. Ayda hamile olduğumu öğrendim gelişimi durdu Kurtaj oldum geçen hafta. Allah herşeyin hayırlısını versinKizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz
Bunu bende duymustum canim.benkm de duzenli gelen adetim duzensiz olunca dedilerKizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz
Merhaba. Sorumun cevabını biliyorum lakin okbyle emin oldugunuz şeyler bile takıntı haline dönüşüp hayatınızı zindan edebiliyor.. Cevap için teşekkürlerYa o değilde konu başlığıKeşke öyle olsa da hemen hamile kalabilsek Cinsel ilişkiyle alakalı tek bir bilgiye bile sahip değilsiniz ama masallah geride kalmıyorsunuz, sonra neymiş el ile hamile kalınırmıymış
Merhaba. Sorumun cevabını biliyorum lakin okbyle emin oldugunuz şeyler bile takıntı haline dönüşüp hayatınız zindan edebiliyor.. Cevap için teşekkürlerEl ile hamile kalmak nedir yahu?? Bir tanıdığım da göbek deliğinden hamile kaldığını idda ederdi daha neler duycaz acabaa? Sevişmeden önce biraz genel kültür lütfen..
Cevabınız için çok teşekkür ediyorum..Genital organ üzerine bosalma yolu ile olabiliyor cok cok nadirende olsa fakat insanlar duzenli iliski hayati olmalarina ragmen hamile kalamiyor. Sizin o dedignz komik oldugu kadar imkansz bir durum.
Kız okb hastasıyım diyor anlamıyor musunuz??? Sacma gelene cevap vermeden gecebilecek olgunluga ulaşın lütfen artık..Genital organ üzerine bosalma yolu ile olabiliyor cok cok nadirende olsa fakat insanlar duzenli iliski hayati olmalarina ragmen hamile kalamiyor. Sizin o dedignz komik oldugu kadar imkansz bir durum.
Kız okb hastasıyım diyor anlamıyor musunuz??? Sacma gelene cevap vermeden gecebilecek olgunluga ulaşın lütfen artık..
Duygularıma tercüman oldun gerçektenSizene ? Sizede benm yorumum sacma geldyse yazmak zorunda degilsinz..
Iyi geceler.
Duygularıma tercüman oldun gerçektenBirilerinin avukatı olmaktan vazgeçseler sorun kalmaz aslında
Tam tahmin ettigim oldkca elit bir tepki.. Ne beklediysem artıkSizene ? Sizede benm yorumum sacma geldyse yazmak zorunda degilsinz..
Iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?