• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El ile hamilelik oluşur mu

Tam tahmin ettigim oldkca elit bir tepki.. Ne beklediysem artık:işsiz:

Sizin gibi biri icin evet oldukca elit bir tepki :) Daha fazla uzatmamanizi rica ediyor ve ekliyorum uzerinize vazife olmayan seyleri kendinize yük etmeyin..

Sizin gibi biri icin evet oldukca elit bir tepki :) Daha fazla uzatmamanizi rica ediyor ve ekliyorum uzerinize vazife olmayan seyleri kendinize yük etmeyin..
Benim nasıl biri olduğumu anlayacak kadar zekisiniz hanımefendiciğim anlaşılan. Ben böyle bir zekaya karsı duramam zaten, sözümüzü dinleyip tam da simdi susuyorum. Bana verdiğiniz bu hayat dersi icin cok tesekkür ederim..

Benim nasıl biri olduğumu anlayacak kadar zekisiniz hanımefendiciğim anlaşılan. Ben böyle bir zekaya karsı duramam zaten, sözümüzü dinleyip tam da simdi susuyorum. Bana verdiğiniz bu hayat dersi icin cok tesekkür ederim..

Rica ederim. Iyi gunler :)

Bunu bende duymuştum doğruluk payı var mi bilmiyorum tabi, 7 aylık evliyim evlendikten iki ay sonra adet düzenim değişti düzensiz olmaya başladı sürekli gecikmeli geldi bu ara da Bebek istiyorduk tabi. Rahim kendini hazırladı mi bilmem ama 6. Ayda hamile olduğumu öğrendim gelişimi durdu Kurtaj oldum geçen hafta. Allah herşeyin hayırlısını versin
Gecmis olsun canm hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah... bilmiyorum dogru mu ama evet herkes oyle diyor bakalim nasip

Kizlar merhaba ben 4 aydir bebek istiyorum korunmuyoruz oncesinde enfeksiyonum vardi ilac kullandim gecti cok sukur ocak ayinda reglim 6 gun gecikti subat ayinda da 5 gun erken geldi. Cevremden duydugum bu iyi bisey. Rahim bebek ister hazirlik yapar duzensizlik ondandir diyorlar cok kisa surede kalirsin diyorlar. Bu gibi deneyimi olan yada duyan var mi? Lutfen fikirlerinizi paylasirmisiniz

Benm de ilk denedigim ay cok gecikme yasadım normalde cok düzenliydi ve bana da aynısını söylediler ama birdahaki ay da hamile kalmadım, şümdi bu ay 3 olcak bakalım bekleyişteyiz. Yani cogunluk öyle olabilir ama tesadüfi denk geldigini düşünüyorum.

Back