el emeklerim.....sıradışı ve farklı......

ibet

ağır işçi
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
784
1
52
selam arkadaşlar.... zaman zaman yaptığım el emeklerimi sizlerle paylaşacağım............dilerim beğenirsiniz.....özel sipariş alıyorum....

Son düzenleme:

tığ işi kolye.....üzeri ışıl ışıl taşlı.....................8 lira

boncuklu kurdelalı takı................................8 lira

sedef boncuklu takı.....boyunda çok zarif duruyor...............3 lira

cam boncuklu..kurdelalı takı......................6 lira

ben ıkı tanesını begendım ama nasıl alıcammm arkadasım ben hıc alısverıs yapmadım bu sıteden

ben ıkı tanesını begendım ama nasıl alıcammm arkadasım ben hıc alısverıs yapmadım bu sıteden

posta hesabı (postaneden yatıracaksanız ağar) yoksa banka hesabı veriliyor...kargo bedeli 3 lira....ücret yatırınca kargonuz adresinize çıkıyor arkadaşım.

deli kız adını verdiğim takım.........................8 lira

bu takının yapımı zor arkadaşlar......resmen gerdanlık...canı çıkıyor insanın yaparken....bu rakama komik ama.....................15 lira

boncuklu kolye...sadece.......................................3 lira

metal kolye........sadece ........................................3 lira

kurdelalı kolye...çok şirin duruyor....................sadece................................4 lira

siyah boncuklu kolye...................sadece .............................3 lira

pembe boncuklu uzun kolye......................sadece................................7 lira

oyalı kolye.............büyük emek var üzerinde........sadece............................10 lira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…