tşkr ederim a.s.kurbişe bayılddımmm elllerinize sağlık
tşkr ederim a.s. Şenizellerıne saglık cnm ,harıka olmuslar,
tşkr ederim a.s.hepsi çok güzel olmuşlar. özellikle yengeç yada kurbağayı görünce çapı daha büyük olup içi daha sağlam malzemelerle doldurulduğunda çocuk odalarında oyuncaktan başka yer minderi işlevi görebileceği de aklıma geldi. hatta uğur böcekli örneklerinin satıldığını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. ellerine sağlık=)
tşkr ederim a.s.çok güzeller bayılıyorum böyle şeylere emeğinize sağlık......boshayallersmile
gercekdende cok orjınal olmuslar bende polardan harfler yapdım cıtcıtlarla battanıyeye yapısıyolar cocuk gelısımı ıcın cok hoş canım tavsıye ederım..yanlız leyleklıden bende ısterem :)..bayıldım ona..emegıne saglık..
tşkr ederim cnm beğendiğine çok sevindim hemşeriyiz bu aradamerhaba canım çok begendim dışarıya sipariş yapıyormusun bu leylekliden bende istiyorum özelden msj atarsan sevinirim.
ellerine sağlık çok orjinal olmuşlar.izninle leylekli kapı süsünden bende kuzenlerime yapmak istiyorum.
tşkr ederim cnm yapınca eklersen sevinirimvalla süper. ben isim olan kapı süsünden kopya aldım. kızımın odasına yapacağım.
tamam ol kabul ettim kaydirigubbakcemile3Bende yeğenin olmak istiyorum :)))
tşkr ederim a.s.çok şirinleralkisalkisalkis
tşkr ederim a.s.gerçekten hoş olmuş,ellerine sağlık
Ya çok güzel bunlar, bende yapmak istiyorum ama iğneyle ipliği aynı anda tutamayan ben bunları nasıl yapacağım orasını bilemiyorum işte
Siparişle yapıyormusun bunları , eğer öyleyse bana özelden mesaj atabilirmisin canım ?
tşkr ederim cnm a.s.çok sevimliler ya maşallah ne kadar üreticisin.leylekli kapı süsüne bende bayıldım yapmal isterim ama neye göre yapıyorsun? kalıp çıkarıyorsun önce sanırım
tşkr ederim a.s.çok güzel olmuşlar ellerinize sağllık:):)
tşkr ederim a.s.ayyy bunlar harikalar
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis
tşkr ederim a.s.bayıldım harika
ellerine sağlık harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?