el emeğim polar oyuncaklarım ve kapı süslerim

ayyy bunlar harikalar
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis

kurbişe bayılddımmm elllerinize sağlık
tşkr ederim a.s.
ellerıne saglık cnm ,harıka olmuslar,
tşkr ederim a.s. Şeniz

tşkr ederim a.s.
aslında yengeçi yer minderi yapmıştım ama yatağın üstünde daha güzel durdu
dediğin gibi yer minderi için daha sağlam malzeme lazım
kızımın odası full doldu ikinci bebeğim olursa farklı düşüncelerim var oyun halısı gibi falan :))

çok güzeller bayılıyorum böyle şeylere emeğinize sağlık......boshayallersmile
tşkr ederim a.s.

tşkr ederim a.s.

merhaba canım çok begendim dışarıya sipariş yapıyormusun bu leylekliden bende istiyorum özelden msj atarsan sevinirim.
tşkr ederim cnm beğendiğine çok sevindim hemşeriyiz bu arada
aslında ben sipariş almak istiyorum ama eşim olmaz dedi
yapmak istersen tarif ederim aşama aşama çekip yardımcı olmaya çalışırım cnm olumunekankayizsmile
ellerine sağlık çok orjinal olmuşlar.izninle leylekli kapı süsünden bende kuzenlerime yapmak istiyorum.

valla süper. ben isim olan kapı süsünden kopya aldım. kızımın odasına yapacağım.
tşkr ederim cnm yapınca eklersen sevinirim
Bende yeğenin olmak istiyorum :)))
tamam ol kabul ettim kaydirigubbakcemile3
çok şirinleralkisalkisalkis
tşkr ederim a.s.

gerçekten hoş olmuş,ellerine sağlık
tşkr ederim a.s.

cnm sipariş almıyorum
eşimi ikna etme çabasındayım şimdi
biraz daha ilerletiyim kendimi galiba online satış yapmaya başlarım :lepi:

çok sevimliler ya maşallah ne kadar üreticisin.leylekli kapı süsüne bende bayıldım yapmal isterim ama neye göre yapıyorsun? kalıp çıkarıyorsun önce sanırım
tşkr ederim cnm a.s.
kalıpla yapıyorum ...kendim çiziyorum biryerden falan bulmadım
bazısınıda kalıpsız kesim yaptım
yaparsan sormak istediğin yerde yardımcı olurum
birkaç sayfa önce kalıplarıda eklemiştim cnm sayfa 3 te galiba ...orayada bi göz at yerimseniben
çok güzel olmuşlar ellerinize sağllık:):)
tşkr ederim a.s.
ayyy bunlar harikalar
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar alkisalkisalkis
tşkr ederim a.s.
bayıldım harika
tşkr ederim a.s.

ellerine sağlık harikasın

tşkr ederim a.s.

ay ne güzel bi yetenek keşke bende yapabilsem önce yeğenime yaparım sonra da tanıdığım ve çok sevdiğim akrabalarıma ve kısmet olursa kendi çocuğuma değişik değişik yapardım ellerine sağlık ve maaşallah diyorum size..

teşekkür ederim cevabın ve eklediğin kalıplar için ben zaten tekstille uğraşıyorum ve şuan polar zamanı olduğu için rengarenk polarlar var elimde.en kısa zamanda değerlendirip bilgilendiririm seni

hepsi de harika şeyler bayıldım...kızım için yapmak istiyorum...yapılışını ayrıntılı anlatabilir misiniz...içlerini elyefla mı dolduruyorsunuz acaba?????????

gerçekten çok ciciler canım emeğine sağlık. bencede sipariş almalısın zaten ne olursa çocuklarımıza bişeyler yapma çabasındayken oluyor. bende bundan birkaç ay önce oğlumun doğum günü için bişeyler yaptım derken tesadüf eseri bir arkadaşım organizasyon şirketi açmış kendine o görmüş ölelikle sipariş almaya başladım. bencede düşünmelisin canım marifetlisin Allah için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…