• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el emeğim polar oyuncaklarım ve kapı süslerim

muhtesemler bende ogluma su leylekliden yapim bari emegine saglik cnm hariklar gercekten

bayıldımm cok guseller valla brawoooo :) vereliniortak

canım benim cok güzel bunlarrrr ellerine emiğine saglık:)

divin çok güzel olmuş bunlar ellerine sağlık
teşekkür ederim zemuszemus Şeniz Şeniz
canım benim zahmet oldu sana çok teşekür ederim.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

rica ederim cnm yine beklerim kaydirigubbakcemile3

;)) cok sirinler hepsinde ..elllerinize saglik...
a.s.
bence muhteşem olmuş
a.s.
bencede harika olmuşlar ellerinize sağlık
a.s.
doğrusu sayfayı açarken hiç böylesine güzel bişeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim abidik kubidik bişey bekliyodumm...

ama muhteşem olmuş.ellerine sağlık emeğine sağlıkk hepsi harika çok güseller :icecream::asigim:
:1: yorumun çok hoşuma gitti çok mutlu oldum süprizzzzz teşekkür ederim cnm a.s.
yengeci nasıl yaptığıızı da anlatır mısınız?

tmm cnm anlatırım...yiğenime doğum günü hediyesi olarak yapacam 2-3 güne kadar başlarım yapılışını aşama aşama çekerim eklerim yerimseniben
ellerimdeki yaraların geçmesini bekliyorum boshayallersmile

hepsi çok güzel olmuşlar. özellikle yengeç yada kurbağayı görünce çapı daha büyük olup içi daha sağlam malzemelerle doldurulduğunda çocuk odalarında oyuncaktan başka yer minderi işlevi görebileceği de aklıma geldi. hatta uğur böcekli örneklerinin satıldığını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. ellerine sağlık=)

çok güzeller bayılıyorum böyle şeylere emeğinize sağlık......boshayallersmile

beğendiğine sevindim :)
ben sıkılmıyorum üretmek hoşuma gidiyor
oyuncağın dışında şimdilik bişey yapmıyorum ama yarım kalmış kurdela nakışı havlular var bunlardan sonra onları tamamlamayı düşünüyorum
lif çok ördüm geçen kış...dantel havlu kenarıda yapıyorum ama içlerinde en eğlencelisi oyuncak yapmak :hulya:
merhaba canım çok begendim dışarıya sipariş yapıyormusun bu leylekliden bende istiyorum özelden msj atarsan sevinirim.

gercekdende cok orjınal olmuslar bende polardan harfler yapdım cıtcıtlarla battanıyeye yapısıyolar cocuk gelısımı ıcın cok hoş canım tavsıye ederım..yanlız leyleklıden bende ısterem :)..bayıldım ona..emegıne saglık..

Ya çok güzel bunlar, bende yapmak istiyorum ama iğneyle ipliği aynı anda tutamayan ben bunları nasıl yapacağım orasını bilemiyorum işte :1:
Siparişle yapıyormusun bunları , eğer öyleyse bana özelden mesaj atabilirmisin canım ?

çok sevimliler ya maşallah ne kadar üreticisin.leylekli kapı süsüne bende bayıldım yapmal isterim ama neye göre yapıyorsun? kalıp çıkarıyorsun önce sanırım

Back