Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
el emeğim polar oyuncaklarım ve kapı süslerim
- Konu Sahibi divinity
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Haziran 2010
- 2.155
- 598
- 198
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
bayıldımm cok guseller valla brawoooo :) vereliniortak
canım benim cok güzel bunlarrrr ellerine emiğine saglık:)
teşekkür ederim zemuszemus Şeniz Şenizdivin çok güzel olmuş bunlar ellerine sağlık
canım benim zahmet oldu sana çok teşekür ederim.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
rica ederim cnm yine beklerim kaydirigubbakcemile3
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
a.s.) cok sirinler hepsinde ..elllerinize saglik...
a.s.bence muhteşem olmuş
a.s.bencede harika olmuşlar ellerinize sağlık
yorumun çok hoşuma gitti çok mutlu oldum süprizzzzz teşekkür ederim cnm a.s.doğrusu sayfayı açarken hiç böylesine güzel bişeyle karşılaşacağımı tahmin etmemiştim abidik kubidik bişey bekliyodumm...
ama muhteşem olmuş.ellerine sağlık emeğine sağlıkk hepsi harika çok güseller :icecream::asigim:
yengeci nasıl yaptığıızı da anlatır mısınız?
tmm cnm anlatırım...yiğenime doğum günü hediyesi olarak yapacam 2-3 güne kadar başlarım yapılışını aşama aşama çekerim eklerim yerimseniben
ellerimdeki yaraların geçmesini bekliyorum boshayallersmile
- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
a.s.muhtesemler bende ogluma su leylekliden yapim bari emegine saglik cnm hariklar gercekten
a.s.çok güzeller... ellerine sağlık
Ayy cıvıl cıvıl bayıldım harikaa olmuşş eline sağlık...
Hazırlara on basar...
a.s. teşekkürler ..beğendiğinize çok sevindim buyrunnnnnnnnn
hepsi çok güzel olmuşlar. özellikle yengeç yada kurbağayı görünce çapı daha büyük olup içi daha sağlam malzemelerle doldurulduğunda çocuk odalarında oyuncaktan başka yer minderi işlevi görebileceği de aklıma geldi. hatta uğur böcekli örneklerinin satıldığını görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. ellerine sağlık=)
merhaba canım çok begendim dışarıya sipariş yapıyormusun bu leylekliden bende istiyorum özelden msj atarsan sevinirim.beğendiğine sevindim :)
ben sıkılmıyorum üretmek hoşuma gidiyor
oyuncağın dışında şimdilik bişey yapmıyorum ama yarım kalmış kurdela nakışı havlular var bunlardan sonra onları tamamlamayı düşünüyorum
lif çok ördüm geçen kış...dantel havlu kenarıda yapıyorum ama içlerinde en eğlencelisi oyuncak yapmak :hulya:
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398